LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Csoki.Hány éves vagy?
15.Mutatkozz be röviden.
Sziasztok, a nevem Dani. Elég sok helyen felbukkantam, és most éppen itt. Jelenleg 15 éves vagyok. Szabadidőmben legtöbbször játszással, Rollerezéssel is szoktam az időmet tölteni. Probléma megoldó képességgel rendelkezem, ami által hamar meg tudok oldani bármiféle problémát. Már közel 6 éve RP-zek különféle RP szervereken. Szeretek sportolni, viszont a Kosárlabda iránti érzetem elvesztettem, focira járok. Elég hamar el tudok helyezkedni bárhol, és számomra fontos a csapatmunkaMi az accountod ID-je?
7409.Hány játszott perccel rendelkezel?
3.666 Perc jelenleg.Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
20-22 óra.Rendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/BU7BUHLÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Át olvastam és Megértettem.IC RÉSZ
Teljes neve:
Henry D Garcia.Születési helye:
Los Santos.Születési ideje:
1989.03.12.Édesanyja leánykori neve:
Sophie Newton.Bejelentett lakcíme:
Los Santos, Richman.Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen Rendelkezek, Apukámmal szerelgettem autokat.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[x]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Mivel az álmom hogy auto szerelő legyek, igy bele tudok tekinteni ebbe a világba is, igy ezzel megtanulok jol, gyorsan autot szerelni.Miért Önt válasszuk?
Mivel Problémamegoldó képességgel rendelkezek, szeretek segiteni másoknak, tisztelet tudó vagyok, együtt müködő, csapatban dolgozó vagyok.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[-]15:00-18:00[x]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
VAz olajszűrő feladata hogy a motorolajat tisztán tartsa, és abbol a szennyeződést kiszürje.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
alacsonyhűtőfolyadék szint, eltömődött radiátor vagy rossz minőségű olaj.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj a belsőégésű motorok kenését, hűtését és tisztán tartását biztosító folyadék, a jelölések a hidegindítás és az üzemi hőmérséklet szerinti viszkozitást muattják mge..Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD, nek a szerepe az hogy megtudjuk állapitani a kocsinak a rejtett hiba kodjait, és ezzel lehet törölni is egyaránt.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1. Olajbetöltő sapka eltávolítása.
2. Régi olaj leeresztése.
3. Olajszűrő cseréje.
4. Leeresztő csavar visszahelyezése.
5. Friss olaj betöltése.
6. Motort indítsd be és ellenőrizd.
7. Olajszint beállítása.
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Válasz helye
Kelt: Válasz helye
Kelt: Válasz helye