- Május 30, 2025
- 7
- 0
- Karakter
- Hector Bean
InGame neved:
► Hector Bean ◄
A kitiltás időpontja:
► 2026-01-25 02:29:35 ◄
A kitiltás időtartama:
► soha ◄
Admin neve, aki kitiltott:
► Smiley ◄
Kitiltás indoka:
► Admin szidás, OOC szidás, szerver szidás ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Sziasztok kedves Admincsapat!
Nagyon szeretném, ha kapnék még egy esélyt, és feloldanátok a kitiltásomat. Őszintén megbántam azt, ahogyan viselkedtem. Teljesen belátom, hogy nagy hibát követtem el azzal, hogy az adminokat, a szervert és más játékosokat is szidtam. Akkor nem is tudom már miesrt, de indulatos voltam, de ez egyáltalán nem mentség arra, amit tettem.
Azóta sokat gondolkodtam ezen, és rájöttem, hogy nem érte meg, pillanatnyi idegessèg miatt elveszítettem a lehetőséget, hogy újra azon a szerveren játszhassak, amit tényleg szerettem. Különösen sajnálom, hogy ezzel tiszteletlen voltam azokkal szemben, akik rengeteg időt és energiát fordítanak arra, hogy a szerver jól működjön és jó kozossège legyen.
Továbbra is figyelemmel követem a szerver fejlődését, és látom, mennyi munka van benne, mennyi új dolog vagy éppen updet jön. Ez még inkább megerősített abban, hogy szeretnék újra a közösség része lenni. Ha kapok még egy esélyt, mindent megteszek azért, hogy bebizonyítsam: tanultam a hibámból. Betartom a szabályokat, tisztelettel fogok viselkedni mindenkivel, és nem fog előfordulni hasonló eset. ◄
Megjegyzés:
►
Köszönöm, hogy elolvastátok a kérelmemet. Őszintén remélem, hogy lehetőséget kapok a javításra.
Köszönettel:
Levente ◄

. Nem lesz panasz!