Gyorséttermi dolgozó munka (többjátékos mód bővítése)

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

RageX

Újonc
Május 10, 2025
3
7
Karakter
Garrett Bradford
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Garrett Bradford >

Ötleted:
< Sziasztok! Barátnőmmel ma reggel regisztráltunk a szerverre, ugyanis Mervin videójából nagyon megtetszett nekünk a gyorséttermi munka. Felcsatlakoztunk és odamentünk az étteremhez, viszont szomorúan konstatáltuk, hogy sajnos a munkát csak egyedül lehet végezni. Nagyon örülnénk neki, ha valamilyen formában lehetőséget adnátok a játékosoknak, hogy akár 2 vagy akár többen is végezhetnék a munkát. Így beszélhetünk közös munka megosztásról, de legfőképp ami a leglényegesebb a JOBB játékélményért, hiszen barátokkal játszani a legjobb. Ha többen dolgoznátok egyszerre, akkor pl. a fizetést meg lehetne felezni, illetve lehet növelni a vendégek számát, hogy több legyen a munka stb. A részleteket teljes mértékben rátok bízzuk, mi csupán szeretnénk együtt dolgozni :). >

Megjegyzés:
< Előre is köszi, hogy elolvastad és nagyon bízom benne, hogy sikerül megvalósítani :) >

Ezt támogatom!
Annyi, hogy a fizetést én nem felezném el. Miközben csinálod a munkát, egy idő után lelassul és várnod kell a rendelések beérkezésére.
A hátrány az lehetne annyi, hogy több várakozás lenne, mivel gyorsabban végeznétek az aktív rendelésekkel, és mivel ez már a script része, így ezzel a részével nem kellene foglalkozni.

Ahogy a blip-re lépünk, feljöhetne egy prompt ami megkérdezi hogy "Solo" vagy "Duo" (példa), Ha Solo, akkor szokásosan bedob a saját dimenziódba, ha pedig Duo, akkor megkérdezni mondjuk, hogy a körülötted lévő játékos közül kivel szeretnél. Ezt kiválasztod, majd az adott játékos kapni fog egy inv-et, ami elfogadásával mind a ketten bekerültök egy közös dimenzióban, és mehet a meló.

Utoljára szerkesztve:
Szia! Bár én nem tudok ilyen jól fogalmazni, de nagyon tetszik az ötlet, TÁMOGATOM!

TÁMOGATOM!

Amikor kipróbáltam a munkát én is azt hittem, hogy másokkal együtt fogok tudni dolgozni, hiszen IRL is egy gyorsétteremben több kiszolgáló személyzet van, nagyon stresszes a munka és egyedül nem lehet bírni a tempót. Mindenképpen jó ötlet lenne, ha legalább ketten lehetne a munkát végezni.

Nagyon jó lehetőségeket teremtene RP szempontjából is, meg minden tekintetben.
Támogatom ezt az ötletet, tök jó lenne

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.