InGame neved:
► Johny Timber ◄
Az észlelés időpontja:
► 2026.10.04. illetve már régebben is, de most már nincs türelmem hozzá ◄
Részletes leírás:
► EV-ként tevékenykedem a logisztikai cégemmel a szerveren. Már többször tapasztaltam, hogy az úgynevezett heti kvóta nem feltétlenül megfelelően működik. A nyár folyamán már megesett, hogy LVL2-re visszaestem, igaz ekkor még menthető volt "inaktivitás" indokkal a szintvesztés. A mai nap folyamán (2026-10-04) azonban mindenre figyeltem, a héten többször ellenőriztem ezt a mutatót (tegnap is zöld volt, ráadásul mindig 120-ra húztam fel, nem is 100-ra..) mégis visszaesett 60-ra a teljesítés és vesztettem 1 szintet. Mivel egyedül vagyok a cégben és ugyanazon XP szabályok vonatkoznak rám is, mint a nagy vállalatokra (ha ez pontatlan akkor elnézést) így eléggé irreleváns elvárás, hogy most újra álljak neki éjt-nappal farmolni magam LVL4-5 körüli állapotra. Ezen információk és tapasztalatok birtokában már elgondolkodtam, hogy csatlakozok egy szállítmányozási céghez, mint munkavállaló IC, de szerintem ezzel pont, hogy megöljük az RP lényegét (jelen esetben vállalkozóként vagyok jelen). ◄
Bizonyítékok:
► Sajnos nem screeneltem le a mai állapotot, csak egy admin tickeketet nyitottam rá. Ott abban a pillanatban jeleztem, amint ez tapasztalható volt. ◄
Megjegyzés:
► Kérlek adjatok felvilágosítást a fenti témában, lehet, hogy én vagyok alul képzett eme rendszer és matematika megértéséhez.
Köszi szépen előre is! ◄