Francesco Jelentkezése

Petike0312

Újonc
Február 4, 2026
11
1
Karakter
Francesco Gonzalez
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Peti
Hány éves vagy? 26
Mutatkozz be röviden. Peti vagyok 26éves Müszerész Teknikusi végzetségem van. Magyar vasutnál melozom szabad időmben pedig Rp-szervereken játszom és babrálom a haverokal a kocsikat. Szeretek vezetni utazni stb...
Mi az accountod ID-je? 2780
Hány játszott perccel rendelkezel? 7959
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 9-10 óra kb
Rendelkezel Discord fiókkal? [-] Igen
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [-]Igen [B][COLOR=rgb(247, 218, 100)]Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be![/COLOR][/B] [ICODE] https://imgur.com/a/BknaCrM
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve: Francesco Gonzalez
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 2004.09.20
Édesanyja leánykori neve: Angelica Gonzalez
Bejelentett lakcíme: Jefferson
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[x]Általános Iskola
[x]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Mindig is szeretem autokal foglalkozni érdekel hogy mien is mások autóját is javitani
Miért Önt válasszuk? Szeretem a kihívásokat szeretek segiteni másokon és gyorsan is tanulok mindig ara törekszem hogy mindenkinek meg feleljen amit éppen teszek.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[-] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata, hogy kiszűrje a motorolajból a szennyeződéseket és a fémrészecskéket, így védi a motort a kopástól.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
A motor túlmelegedését okozhatja például kevés hűtőfolyadék, hibás vízpumpa, rossz termosztát vagy nem működő hűtőventilátor.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj keni, hűti és védi a motort a kopástól.Az első szám és a „W” a hidegben való folyékonyságot jelzi. A második szám azt mutatja, milyen sűrű az olaj meleg motorban
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hogy kiolvassa a jármű hibakódjait és ellenőrizze a motor, illetve az elektronikai rendszerek állapotát.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Meg emeljük emelövel vagy éppen akna felé állunk alul az olaj deknin találhatócsavart ki csavarjuk és ezel le engedjüka régi olajat egy éppen ere szolgáló edényben Tömítés cserélünk és visza helyezük a csavart utána le engedjük vagy ki megyünk az aknábol és a motortérben újra töltsük a megfelelő olajal a gépjárműt utána a nivó pálcán ellenőrizzük hogy elegendő olajat töltöttünk e bele.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás: Francesco Gonzalez
Kelt: 2026.06.07

Tisztelt Francesco Gonzalez!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Imádom
Reactions: Petike0312