Fortebracci Antonio Ház igénylése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Attila2004

Újonc
Február 19, 2026
4
0
Karakter
Fortebracci Antonio
3.png

I. - SZEMÉLYES ADATOK
Teljes neve: Fortebracci Antonio
Születési helye, ideje: Los Santos 2004.03.01.
Anyja neve: Viola Rossi
Személyi igazolvány (kép):
Telefonszám: 1-130-657
II. - KIEGÉSZÍTŐ ADATOK
Ingatlan mérete (min. 2x2, max. 7x7, prémium 10x10 - 10.000 PP) / Ingatlan belső ID-je: 5x5
Ingatlan külsejéről készített kép (ingatlan):
Helyrajzi szám (térkép):
Ház (interior) neve: Antonio Hause
Garázs (interior) neve (szükség esetén): -
Utolsó igénylés dátuma: 2026.02.19-én volt utoljára.
Megjegyzés (opcionális): Nem tudom lehetséges-e egybe nyitni az előtte lévő házzal az udvart mivel az is az én tulajdonomat képezni ha lehet akkor azt köszönöm ha nem akkor nem gond megértem előre is köszönöm.

3.png

Tisztelt Igénylő!
Ezúton értesítjük, hogy a Városfejlesztési Részleg vezetősége áttekintette az Ön által benyújtott igénylést, és arra a megállapításra jutott, hogy az igénylését elfogadjuk.
Az ingatlan vételára 5.250.000$.
Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kivitelezőnkkel a további egyeztetés érdekében.
A kérelem reagálására 7 nap áll rendelkezésre, különben elutasításra kerül.

(Amennyiben rendelkezel az összeggel, a szerveren írj egy FőAdmin/SzuperAdmin segítségkérés reportot.)

3.png

Tisztelt Igénylő!
Ezúton értesítjük, hogy a Városfejlesztési Részleg vezetősége áttekintette az Ön által benyújtott igénylést, és arra a megállapításra jutott, hogy az igénylését elfogadjuk.
Az ingatlan vételára 5.250.000$.
Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kivitelezőnkkel a további egyeztetés érdekében.
A kérelem reagálására 7 nap áll rendelkezésre, különben elutasításra kerül.

(Amennyiben rendelkezel az összeggel, a szerveren írj egy FőAdmin/SzuperAdmin segítségkérés reportot.)
Hali a héten megprobálok úgy felmenni legyen fent superadmin vay főadmin mert délutános vagyok....sajnos...

Szerveren megkapta.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.