Firouzeh Yasaminra panasztétel.

nok1

Újonc
Augusztus 20, 2025
15
0
Karakter
Donnie Ollie
MjE2NTcwOA.png

REPORT AN OFFICER

Feljelentő adatai

Teljes név:
Donnie Ollie
Telefonszám:
1-128-628
E-mail cím:
-

Jogi képviselő adatai
Jogi képviselő tölti ki amennyiben megbízás alapján küldi be a nyomtatványt a feljelentő nevében.

Teljes név:
-
Telefonszám:
-
Ügyvédi iroda neve:
-

Feljelentett fél adatai

Teljes név:
Firouzeh Yasamina
Jelvényszám:
4852
Rendfokozat:
Nem mondta.
Szolgálati járművének adatai:
Típus: Talán egy Ford Crown Victoria
Rendszám: Nem volt időm megnézni.

Feljelentés kifejtése

A feljelentés leírása, indoka, előzményei:
A szerverboltnál parkoltam, láttam, hogy elmegy a másik irányba majd egyszer csak a főúton dupla záróvonalon megkülönböztető jelzés nélkül megfordult, majd elhajtott. Ezután én is elmentem a másik irányba de valahogyan mégis mögém került és követett. Részemről nem volt semmi szabályellenes maximum 60 km/h-val mentem persze sajnos ezt nem tudom bizonyítani, de a Biztos hölgy szerint átmentem a piroson is ami teljes mértékben nem volt iga. Ki az aki átmegy a piroson ha mögötte megy egy rendőr?! -tettem fel magamban a kérdést. Amikor megállított elkérte az irataimat, leellenőrzött kérdezte a kötelező felszerelést, igen itt én hibáztam, mert tegnap vettem az autót és nem pakoltam bele automatikusan. Ezt beismerem de a többit nem, mivel nem történt meg, amikor meg közölte, hogy mikért fog csekket kiállítani, mondtam neki, hogy mutassa a fedélzeti kamerát mert biztos, hogy nem jogos a sok szabálysértés ellenem. Ő ezt figyelmen kívül hagyta majd a kezembe nyomta az irataimat, a csekket és elhajtott lakott területen belül minimum 100 km/h-val. Igen annyival ment mert mentem utána és amikor észrevette, bűntetőfékezett is egyet, mire hatására belementem a kocsijába de ez sem zavarta elhajtott. Sajnos itt már nem mentem utána mert nem ér ennyit egy ilyen "rend" őr.

Félreértés ne essék, nem kártérítést akarok, csak nem ilyen "rend"-őrökre lenne szükség a városban-

Szenvedett el sérülést az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
A nyakam meghúzódott a bűntetőfékezés során.
Érte önt kár az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Igen a kocsim első lökhárítója megtört, szintúgy a bűntetőfékezés következtében.

Mellékletek

Rögzített videó és/vagy hanganyag:

Fényképek:

Iratok / dokumentumok:

Orvosi látlelet:

Egyéb:

Kártérítési igény esetén kitöltendő
Kitöltés hiányában a hatóság nem fog megállapítani kártérítést.

Eltulajdonított tárgyak listája, azok állapota, ismertetőjele (pl. sorozatszám, telefonszám):

Hatóság által kiállított csekk mely a feljelentett fél hibájából következett:

Szervíz számla:

Egészségügyi számla:

Ezen formanyomtatvány aláírásával és beküldésével kijelenti, hogy elolvasta a feljelentéssel kapcsolatos információkat valamint követelményeket, és ennek megfelelően töltötte ki a nyomtatványt. Elismeri, hogy a nyomtatványban leírt adatok és állítások a teljes valóságnak megfelelnek, abban kétes, nem bizonyítható vagy feltételezésre alapuló adat / állítás nincs. Elfogadja amennyiben a nyomtatványt bizonyíték és / vagy egyéb a leírásban szereplő követelmények hiányában nyújtja be a Rendőrség elutasíthatja a feljelentést.
Feljelentéssel élő aláírása:
Aláírás helye

KELTEZÉS HELYE, 2026.08.17.​