Filip La Barbara panasza -> Reed

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Április 10, 2026
3
4
Karakter
Filip La Barbara
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
► Filip La Barbara ◄

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Reed ◄

Panasz leírása, kifejtése, oka:
► a rendőr belemnt a haveromba azta a rendőr felborult segiteni akartunk neki azt ere admint hivot az admin meg elégé szogruan kezelte a helyzetet na szoval segitetunk volna a rendőr nek vissza fel borulni csak nem sikkerult ere az admin a haveromat tet be börtönben de emelé fenyegetet a rendőr azt meg még az admin is meg fenyegetet a rendőrt elengedte ugy hogy meg fenyegetet azt még csufolt is ooc-n az ilyet meg aki segiteni akart neki azt meg be teték börtönben az admin elégé flegmásan kezelte a helyzetet és ez nekem nem igen tetszet de hát hogyis mondjam ha admint vesznek fel oda tudás is kell hát itt ez félre sikerult de nem baj. ◄

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
► nem tudom holl kell kikeresni a logot meg kérdeztem az admintól de nem mondta el ◄

Megjegyzés:
► Köszönöm széppen, nem a szervere illő admint azt szeretném kérni hogy vegyék le róla. ◄​

Moderátor által szerkesztve:
Szia! Kimaradt melyik adminra jött a panasz, továbbá a minta prefixet levettem.

Edit: Topic címét módosítottam, köszönöm szépen Reed, hogy jelentkeztél.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok!
Reed elküldte az adminügy logjait, illetve a videót a művetekről.
Teljesen jogosan lett kiosztva a jail, mértékkel sincs probléma.
Viszont térjünk át rád, a mondataidra.
Csodálkozom, hogy nem kaptál az ooc stílusodra szankciót, és ezek után megírod ezt a panaszt folytatva ezt a stílust fórumon.
Adok gondolkodási időt, ha úgy érzed tudsz kulturáltan viselkedni, próbálkozhatsz unban kérelemmel, erre fórumon is szükséged lesz.

Jogtalan a panasz, zárom.

• Fire
Reactions: Bufika
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.