Ferrari SF90 Stradale

dvnzillv

Aktív fórumozó
Adminsegéd
Február 3, 2026
137
178
Karakter
Clevon Carter
westlogomodeller.png

InGame neved:
Clevon Carter

Jármű megnevezése:
Ferrari SF90 Stradale

Részletes leírás:
5 prémium tuningos autóval van tapasztalatom, ilyen tuningokkal pattogós és csúszkálós, nem lehet vele stabilan közlekedni. A végsebessége és a gyorsulása is hagy maga után kívánnivalót, főleg akkor, hogyha számításba vesszük azt is, hogy ez a 2. legdrágább PP-ből megvásárolható autó.

Bizonyítékok:
Nem tudom, hogy erről milyen bizonyítékot küldhetnék, inkább ajánlom kipróbálásra, vagy a többi játékos visszajelzésének figyelembevételét.

Megjegyzés:
A teljesítménye az árához képest kritikán aluli, töredékébe kerülő autók is meggyalázzák.

Az, hogy "kritikán aluli" azzal nem tudok sokat kezdeni, szerintem ez már inkább szubjektív, hogy kinek milyen ízlése van handling szemponjtából. Amikor először megjelent az autó, akik kipróbálták mindenkinek tetszett. Gyorsulás meg a végsebessége is bőven elegendő. Annyi a vége mint valóságban is, nem egy koenigsegg-ről van szó. Ha más is jelzi a problémát, ránézek.

• Kedvelés
Reactions: dvnzillv
Az, hogy "kritikán aluli" azzal nem tudok sokat kezdeni, szerintem ez már inkább szubjektív, hogy kinek milyen ízlése van handling szemponjtából. Amikor először megjelent az autó, akik kipróbálták mindenkinek tetszett. Gyorsulás meg a végsebessége is bőven elegendő. Annyi a vége mint valóságban is, nem egy koenigsegg-ről van szó. Ha más is jelzi a problémát, ránézek.

Abban igazad van, hogy egy bizonyos szintig szubjektív a handling. Itt viszont konkrét objektív hibákról van szó. Az autó a legkisebb úthibán is azonnal pattogni kezd, mint egy gumilabda és teljesen elveszíti a tapadást.

A valósággal érvelni meg nem teljesen következetes. Sokszor pont az a válasz mindenre, hogy ez egy játék, most meg a realizmus a mérce. De ha már a valósághoz ragaszkodunk, hol van itt a konzisztencia, amikor a rendőr Suburban 340-et megy (ami a valóságban a felét se tudja), és rengeteg civil autó is jóval többet megy a valós végénél? Egy játékban, ha valaki kifizet 40 ezer forintnyi PP-t egy ilyen autóra, és még rárak 5 prémium tuningot, amivel már súrolja az 50 ezret, az szerintem megérdemli, hogy kapjon valami pluszt. Az autó végsebessége a valóságban 340 km/h, a szerveren pedig 5 prémium alkatrésszel megy ennyit, nem gyárilag. A gyorsulásról nem is beszélve.

A végsebesség akár maradhat is ennyi, de a gyorsulás tényleg megérne egy felülvizsgálatot, ezt a folyamatos elpattogást pedig orvosolni kellene.