Fathi al-Asmar

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rooland

Barangoló
Támogató
Május 8, 2025
35
29
Magyarország
Karakter
Fathi al-Asmar
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Rolinak nyugodtan.
Hány éves vagy? 19 éves vagyok.
Mutatkozz be röviden. Sziasztok! Roland vagyok. Verseny szerűen sportolok, motorozom, idén végzek a technikusi tanulmányaimmal, valamint ha időm engedi évek óta az RP-vel is foglalom el magam.
Mi az accountod ID-je? 1077
Hány játszott perccel rendelkezel?7609 perc jelenleg.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Szolgálati időtől függően akár 10+ óra esetenként ha úgy tudok lenni akár 30 óra környéke.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! [URL='https://imgur.com/a/pJd5P7R']Képek a jailekről[/URL]
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen!

IC RÉSZ

Teljes neve: Fathi al-Asmar
Születési helye: Al-Mostaqbal Hospital - Jeddah
Születési ideje: 1996. 12. 08.
Édesanyja leánykori neve: Layla al-Haddad
Bejelentett lakcíme: Las Venturas Verona St. 13/A
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Saját, illetve ismerősi kör járművei javitásánál igen.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretném a tudásomat kamatoztatni, ill. fejleszteni és gyarapitani. Igy aztán el lehet mondani azt, hogy az ember tényleg a hobbijából él meg, valamint a megszerzett tudást átadni a következő generációnak.
Miért Önt válasszuk? Az arab munkamorál, valamint a jó csapatjátékosság nálam előnyt képez. Szeretek a társaságban lenni, illetve a hangulatot fenntartani. Inkább legyünk vidámak munka közben, szeressük azt amit csinálunk, ne csak egyfajta muszájként járjunk a telepre be.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[x]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[x]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
A fontos alkatrészek egyikéhez sorolnám, hisz az olajszűrő a nevéből adódóan a motor kenéséhez szolgáló olajat szűri az oda nem illő idegen szennyeződésektől, igy védve a motor állapotát.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Nem megfelelő hűtőfolyadék, esetleg a termosztát meghibásodása, valamint a hűtőventillátor nem megfelelő állapota is okozhatja.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Mint már fentebb emlitettem a motorolaj a motor kenését szolgálja a forgó alkatrészek miatt. A számok és betűk pedig az olaj un. viszkozitását jelöli, azaz az olaj mennyire marad folyékony hidegben és sűrű melegben.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az eletronikus úton kiolvasható hibák feltárására, és törlésére is szolgál. Megmutatja a hibák okait és a feltárásban segit a szerelőknek azok javitásában.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az autót vagy akna, vagy csápos emelőre állitom (megemelem). Fáradtolaj tartály segitségével, valamint az olajleeresztő csavarok oldásával leeresztem a régi olajat. Járműfüggő az olajszűrű elhelyezkedése, de azt egyidejűleg cserélem, féktisztitó segitségével megtisztitom a felületeket és vissza tekerem a leengedő csavart. Az új olajszűrőt pedig ha olyan kis olajjal átitatom és behelyezem a helyére és rögzitem. A jármű szervizkönyvének megfelelően töltöm fel az új olajat az adott mennyiségben. A feladat végezetével ellenőrzöm az olajszintet a nivópálca segitségével.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Fathi al-Asmar
Kelt: Las Venturas, 2026. 05. 25.

Tisztelt Fathi al-Asmar!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Fathi al-Asmar!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

• Wow
Reactions: Voksa
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.