Event verseny ötlet!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

b.krisiii

Újonc
Október 28, 2025
19
2
Karakter
John D Michael
westlogomanager.png

InGame neved:
John D Michael

Ötleted:
Sziasztok,lenne egy event ötletem,ami az új Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio-val lenne egy verseny formájában! A résztvevőknek biztosítanának egy Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio-t 5 prémesen,összkerék meghajtással (úgy mint a porsche cup eventen, csak itt porsche helyett alfa romeo lenne)! A Mappon pirossal kijelölve látható az útvonal amit terveztem,feketével a start mezőnyt,szürkével a cél! Gyülekezés:Mexikói étterem-nél lenne! A verseny 1 körös, Sprint lenne! Létszámtól függő lenne, hogy hány verseny lenne, ahonnan az 1.-2. vagy 1.-2.-3. helyezet jutna tovább a döntőbe,ahol a nyereményekért versenyeznek!
Az útvonal: Event felhívás ötlet:

Megjegyzés:
Válaszukat előre is köszönöm! Szerintem nagyon hangulatos lenne!

• Fire
Reactions: WalterPapy
Szia! Örülök hogy vetted a bátorságot erre, ezt tetszik. Viszont hogy ekkora versenypályát kiépítsünk, nagyon de nagyon sok rbs-el járulna. Ennek előkészüléte temérdek időt emésztene fel és hatalmas report áradatot kapnánk emiatt. Ráadásul, hogy kizárjuk az idegenkezűséget az rbs száma akkora fps droppot okozna hogy élvezhetetlen lenne a pálya. Ezt az alfás ötletet meg elrakom a kalapba.

Szia, először is,köszönöm a válaszod! Ezekbe így utólag bele gondoltam, mert tényleg egy jó páran nem annyira vennék a fáradtságot,hogy kerüljenek (pl. azok akik csomagszállítóznak) illetve igen, a sok akadály nagyon enné az fps-t! Viszont van egy másik pálya útvonal tervem, az még pedig ez lenne Ez kivitelezhetőbb-e?

Szia, először is,köszönöm a válaszod! Ezekbe így utólag bele gondoltam, mert tényleg egy jó páran nem annyira vennék a fáradtságot,hogy kerüljenek (pl. azok akik csomagszállítóznak) illetve igen, a sok akadály nagyon enné az fps-t! Viszont van egy másik pálya útvonal tervem, az még pedig ez lenne Ez kivitelezhetőbb-e?
Ez a pálya túl szimpla, ennél kicsit nehezebb pályákat szeretnénk kialakítani, de ez már legyen a mi gondunk. ;)
Mégegyszer köszönjük az ötletet!
Részünkről ennyi @Joshua

WestMTA Event Team

• Imádom
Reactions: Joshua
Továbbá eventek topicba létrehoztam egy ötletelőt oda várjuk az ötleteket

• Kedvelés
Reactions: Joshua
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.