InGame neved:
► Ethan Blackburn ◄
A kitiltás időpontja:
► 2026. 05. 10. ◄
A kitiltás időtartama:
► Örökös ◄
Admin neve, aki kitiltott:
► Szilva ◄
Kitiltás indoka:
► Adminisztátori feladatkörök elrontása. ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Amikor SASD főleader voltam és amikor leadásra került a frakció, vele együtt az Admin rangom is leadásra került. Közben voltak egyéb dolgok mellette ami miatt mélységesen szégyellem magam. Spiroval a mai nap folyamán a kapcsolatot felvettem, és ő tőle is elnézést kértem, továbbá itt is szeretnék minden olyan vezetőségi tagtól elnézést, bocsánatot kérni akik az ügyben részesek voltak! Az adott dologban sajnos hibás vagyok, és a magánéleti problémámra veítettem ki a dolgokat, hogy nekem igen is van problémám.. De sajnos ez nem ki búvó dolog azok alól amiket a Leadás napján követtem/követtünk el. Beismerem, hogy nem úgy kellett volna leadni a frakciót és az adminisztrátort sem ahogy mi azt akkor leadtuk. Az eset nem olyan régen történt, de volt időm elgondolkodni a cselekedeteimen! Azt is tudom, hogy ha valaha visszakerülök a szerverre a szerveren Adminisztrátori és Leaderi jogokat nem tölthetek be, amit magamnak köszönhetek. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni, hogy igenis bebizonyítsam a közösségnek és azoknak az embereknek akik ismernek engem, hogy nem olyan ember vagyok én aki a leadás napján volt. Ha esetleg úgy alakul és a bíráló adminisztrátor érdeklődik egy két dolog miatt akkor mindenre hajlandó vagyok válaszolni! ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm szépen előre is! ◄