Elutasítva Ethan Blackburn - Szilva

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

patrik.

2020.10.17👰‍♀️ドレズ
Május 23, 2025
355
513
24
Karakter
ethan.blackburn
westlogo.png

InGame neved:
Ethan Blackburn

A kitiltás időpontja:
2026. 05. 10.

A kitiltás időtartama:
Örökös

Admin neve, aki kitiltott:
Szilva

Kitiltás indoka:
Adminisztátori feladatkörök elrontása.

Amiért szeretnéd az unbant:
Amikor SASD főleader voltam és amikor leadásra került a frakció, vele együtt az Admin rangom is leadásra került. Közben voltak egyéb dolgok mellette ami miatt mélységesen szégyellem magam. Spiroval a mai nap folyamán a kapcsolatot felvettem, és ő tőle is elnézést kértem, továbbá itt is szeretnék minden olyan vezetőségi tagtól elnézést, bocsánatot kérni akik az ügyben részesek voltak! Az adott dologban sajnos hibás vagyok, és a magánéleti problémámra veítettem ki a dolgokat, hogy nekem igen is van problémám.. De sajnos ez nem ki búvó dolog azok alól amiket a Leadás napján követtem/követtünk el. Beismerem, hogy nem úgy kellett volna leadni a frakciót és az adminisztrátort sem ahogy mi azt akkor leadtuk. Az eset nem olyan régen történt, de volt időm elgondolkodni a cselekedeteimen! Azt is tudom, hogy ha valaha visszakerülök a szerverre a szerveren Adminisztrátori és Leaderi jogokat nem tölthetek be, amit magamnak köszönhetek. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni, hogy igenis bebizonyítsam a közösségnek és azoknak az embereknek akik ismernek engem, hogy nem olyan ember vagyok én aki a leadás napján volt. Ha esetleg úgy alakul és a bíráló adminisztrátor érdeklődik egy két dolog miatt akkor mindenre hajlandó vagyok válaszolni!

Megjegyzés:
Köszönöm szépen előre is!

Szia!
Ami cselekedetek történtek annak függvényében MÉG nem tudlak visszaengedni de ez nem azt jelenti, hogy örökké ki vagy téve innen. Amit én tudok tanácsolni neked, hogy november - december környékén essünk neki megint, akkor jobban fog állni a "szénád".

Dicséretes, hogy belátod a hibáidat, reméljük feloldáskor ezeket a hibáidat csak kamatoztatni fogod tudni. Leader és admin szerepkört már ennek függvényében biztos, hogy nem fogsz tudni betölteni.

Szép estét!

• Kedvelés
Reactions: patrik.
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.