Arib Taïa 2022.XII.31 Causing troubles on the streets of essaouira
“Watch out Hasis vendor on the streets” – Arib rájött a drog értelmére, míg ő Heroint, és Hasist nyomat mások megszedik magukat belőle pénzzel, saját magában döntötte el, hogy most vagy a saját életét szennyezi, vagy másokét, ezért Arib 2023.I.16-án, illegális kereskedelembe fogott, mondván hogy majd lesz valami, Heroint, Hasist és rossz minőségű füves cigarettát kezdett el árulni legtöbbet az utcákon, idő elteltével felépítette a saját "kliens" táborát, megvoltak a vásárlói, hogy ne legyen feltűnő gombos telefont használt, mivel számára ez biztonságosabb volt, bármi volt a megadott telefonszámon beszélni lehetett vele.
Az üzlete nem futott sokáig, a saját hibájába botlott bele, utolérték. Arib házát megtorlás érte, az éjszaka folyamán rátörték az ajtót, Kábítószer-Kereskedelemmel vádolta a rendőrség, viszont ezzel ő tisztában volt, így a maradék árut lepasszolta egy spanjának, féláron. Mivel a rendőrség nem tudta bizonyítani így előzetesbe vették, elkezdtek nyomozni az ügyben.
2023.V.15-én szabadlábra helyezték Aribot, megfigyelés alatt tartják. Leszarta az ügyet, Amerikába szeretett volna költözni, Mivel megvoltak a kontaktjai, így nem volt nehéz ügy.
Felkereste egy régi ismerősét aki rendelkezett egy hajóval, és felhajózott vele Casablanca-ig. De ő csak eddig bírta hozni, mivel nem akarta megkockáztatni az életét, 2023.V.18-án Arib egy helyi hajós segítségét, kérte hogy juttassa át, marseilleig, de ez sajnos nem sikerült neki, így egy utasszállító hajóra lógott fel ami Casablanca-tól egészen Marseilleig ment.
Marseille ismeretlen terep volt számára, viszont ez nem volt számára gond, mivel pénzzel rendelkezett, és repülőjegyre költötte. A Repülőjegy ára drága volt, de úgy volt vele hogy egy új terepen, új életet szeretne kezdeni, ez számára amerika volt, azon belül Los-Santos, Kalifornia volt.
2023.V.30 – Arib egy új élettel rendelkezik Kaliforniában, viszont a Marokkói ügyből nem tanulván Drogkereskedelembe kezdett, mivel pénzt szeretett volna termelni, ez sikerült is neki.
Nagy mennyiségben kellett vásárolni tőle, Arib Hennával és Morfiummal keverte fel a hasist, hogy a jobb minőségű drágább legyen, aki nem tudta megfizetni annak maradt a patkányméreg.
Legtöbbször, egy grammot 100 dollárba adott, el vagy drágábban, a heroint olcsón árulta, de ezeken kívül árult "illegális" orvosi gyógyszereket is(benzoid, xanax, frontin, rivotril, oxy, etc) . 2023.XI.4-én Spanjai érkeztek meg Marokkóból, bővíteni szerették volna a bizniszüket, ezt meg is valósítják, az álmuk valóra vált 2023.XII.30-án a legtöbb "Drog-Kartell" Letolták a piacról, a mottójuk az volt hogy vagy náluk vagy sehol, embereket szerveztek be hogy kocsikat lopjanak.
A legtöbb pénzükön cipőket, fegyvereket vásároltak. 2024.I.3. Arib spanját letartóztatták, fegyverkereskedelemért.
Arib Parázni kezd, mondván hogy őt is le fogják csukni a rendőrök, viszont ő okos volt, nem egy idióta, a legveszélyesebb helyeken kezdte árulni a heroint, kabátjából húzta ki fecskendőkkel együtt. Tovább bővítette a bizniszét, cipőbe fekteti pénzét, zsebelni kezd a sikátorban, vagy kaszinók mellől, pénztárcákat és órákat meg telefonokat fosztogat.
BEVEZETÉS ÉS OOC BEMUTATKOZÁS
soren:
Sziasztok, a nevem Lacika. Elég sok helyen felbukkantam, és most éppen itt. Jelenleg 18 éves vagyok. Szabadidőmben legtöbbször játszással, biciklizéssel, akár vezetéssel is szoktam tölteni. Probléma megoldó képességgel rendelkezem, ami által hamar meg tudok oldani bármiféle problémát. Már közel 8 éve RP-zek különféle RP szervereken. Jelenleg a Várday Kata Református Gimnázium 11. évfolyamának tanulója vagyok. Szeretek sportolni, viszont a foci iránti érzetem elvesztettem, úszásra járok, és emellett konditerembe is járok. Programozás terén lassan 6 éve tudok kiválóan programozni, emellett fejleszteni is tudok. Elég hamar el tudok helyezkedni bárhol, és számomra fontos a csapatmunka.
hyp: @Hyp
Sziasztok! Kristófnak hívnak, jelenleg 15 éves vagyok.Körülbelül kettő éve foglalkozom roleplay szerverekkel, ez idő alatt pedig számos különböző közösségben szereztem tapasztalatot. Játszottam többek között a Hungary Life V3, a SeeMTA, DawnMTA ,valamint jelenleg a WestMTA szerverein is, ahol rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam.
RANGOK ÉS FELÉPÍTÉS (HIERARCHIA)
A szervezetben a francia-marokkói bűnszindikátusokra jellemző szigorú, bizalmi és hierarchikus felépítést használjuk:
- Le Boss / Patron (Főnök / Leader): A szervezet feje (Arib / a te karaktered). Ő tartja a kapcsolatot a párizsi és marokkói beszállítókkal, minden stratégiai döntés az ő kezében van.
- Lieutenant (Alvezér / Co-Leader): A Boss jobbkeze. Felügyeli az illegális hálózat napi működését, az elosztást és a tagok fegyelmét.
- Gestionnaire (Könyvelő / Szervező): A gazdasági szárny feje. Kezeli a legális cég papírjait, intézi a pénzmosást és a vagyon tisztára mosását.
- Soldat / Exécuteur (Katona / Végrehajtó): Megbízható, bizonyított tagok. Ők felelnek a szállítmányok védelméért, a behajtásokért és az akciókért.
- Guetteur / Petit (Szemmel tartó / Próbaidős): A hierarchia alja. Beépített figyelők az utcán, akik figyelik a rendőri mozgást, futárfeladatokat teljesítenek, és folyamatosan bizonyítanak a vezetőség felé.
Az Essaouira Organization pályázatával nem egy újabb „lövöldözős” frakciót szeretnénk behozni a szerverre. Olyan script-független RP szituációkat akarunk teremteni, mint a csempészáru bonyolult logisztikai útvonalainak megtervezése, a kisebb bandák áruval való ellátása, vagy a rendőrséggel való taktikus macska-egér játék a pénzmosás terén. A csapatunk érett, szabálykövető és elkötelezett a hosszú távú, minőségi Roleplay iránt.