Enzo Bellamy - Adminsegéd jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

mark2

Újonc
Május 30, 2025
5
6
Karakter
Enzo Bellamy
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Márknak hívnak, 20 éves vagyok. Enzo Bellamy

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Márk vagyok, 20 éves. Végeztem az iskolával, azóta autószerelőként dolgozom egy műhelyben, mellette ha van rá lehetőség mindig veszek valami roncsot, amivel lehet foglalkozni. Az autók mindig közel álltak hozzám.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Úgy érzem, hogy maradok a szerveren, ezért segíteni is szeretnék azoknak a játékosoknak akiknek tudok illetve szüksége van a segítségemre.

Mi az Adminsegéd feladata?
Szerverrel kapcsolatos kérdések megválaszolása, szabályzat ismerete, egy nagyobb ügy továbbítása egy admin felé

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Nem szeretném magamat mások fölé helyezni, hiszen minden jelentkezőnek megvannak az erősségei. Én azzal szeretnék kitűnni, hogy komolyan veszem a rám bízott feladatokat, nyitott vagyok a tanulásra, és igyekszem minden helyzetben higgadtan, igazságosan dönteni.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív tulajdonságaim: segítőkész, kitartó és megbízható vagyok.
Negatív tulajdonságaim: néha türelmetlen tudok lenni, hajlamos vagyok túlgondolni bizonyos helyzeteket, és időnként nehezen engedem el, ha valamit nem sikerül elsőre megoldanom.

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Nem

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Hétköznap 2-3 órát, hétvégén ennél többet! Én rátudom fordítani az egészet, ha van tudok segíteni.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Iratait megtudja igényelni, munkába tud állni.
Autóbérlő: Erre szüksége lesz ha elakar jutni A-ból B-be amíg nemtud venni magának egy járművet.
Autókereskedés: Valószínűleg a kezdő játékos itt fogja megvenni az első autóját a szerveren.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Először megkérdezném tőle, hogy játszott-e már korábban a szerveren, majd az ismereteinek megfelelően elmagyaráznám neki az alapokat. Segítenék megismerni a szerver rendszereit, a fontosabb parancsokat és a szabályzatot, illetve válaszolnék a felmerülő kérdéseire. A célom az lenne, hogy önállóan is el tudjon igazodni a szerveren.
​

image.png

Szia.
Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elfogadásra került. Gratulálunk.
A szóbeli meghallgatás miatt, keress fel minket EZEN a linken.​

• Fire
Reactions: Bufika
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.