Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Sonya VladaAnyja neve:
Angelica VladaSzületési hely, idő:
Las Venturas 1999.06.03Személyigazolvány száma:
DL-ZHT02333Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-ZHT02333Állampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Las VenturasElérhetőség:
Telefonszáma:
1-125-433E-mail címe:
[email protected]Egyéb adatok:
Magasság:
169Testsúly:
62Nem:
Férfi [ ] - Nő [ X ]Etnikum:
Amerikai [Fehér]Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
DiplomaIntézmény neve:
Las Venturas Local UniversVégzettség megszerzésének ideje::
2017.11.09Munkaviszony:
Előző munkahelye:
-Munkaviszony kezdete és vége:
-Munkaköri leírás:
-Miért hagyta ott előző munkahelyét?:
-
Out Of Character ((OOC))
Hogyan szólíthatunk?:
DaniÉletkorod:
14Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
2-3 éveMióta játszol a WestMTA szerverén?
kb 1 honapVoltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagytad ott a frakciót?:
Nem voltamVoltál már egészségügyi frakció tagja?:
Ha itt Westen akkor nem de más szeron igenCsatolj UCP képet az Adminjailedről:
https://imgur.com/a/IwGYjpjCsatolj UCP képet az Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/IwGYjpjCsatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről:
https://imgur.com/a/IwGYjpjMiért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat)
Szeretnék egy normális frakciohoz tart ahol segitökészek az emberek és nem flegmák! Én nem flegmázok másokkal inkább segitek! Meg az embereknek jó RP élményt szeretnék okozni.Miért gondolod, hogy téged válasszunk?:
Én tisztelet tudó vagyok, Jol tudok csapatban dolgozni, Nem vagyok flegma!Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban:
Én egy Szimpatikus,kedves Nőt szeretnék alakitani a frakcioba aki segit mindenkinek!Mesélj magadról pár mondatban:
Sziasztok! Daninak hívnak, 14 éves vagyok. Van egy idősebb testvérem 19 éves. Szabadidőmbe szeretek focizni, kosárlabdázni, MTA-zni és spanokkal lenni. Szabadidőmbe többet járok focizni. MTA-t mióta elkezdtem azóta megfordultam kisebb/nagyobb szervereken játszottam SeeMTA-n, SealMTA, CruzMTA, AstralMTA, DawnMTA, RatherMTA, FlyMTA, FestMTA. FestMTA-n vezettem EMS Vagyis ott OMSZ volt 1-2 hónapig utána Sealmta-n Mentős lettem és ott is eltöltöttem 2-3 hetet azért 2-3 hetet mert mentem át egy illegális fk-ba.
Egészségügyi kérdések
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
A háttérben állhat kiszáradás, hőkimerülés vagy hőguta. Laikusként azonnal árnyékos, hűvös helyre vinném az illetőt, lefektetném, lábait megemelném a vérkeringés segítésére. Ruházatát meglazítanám, és ha eszméleténél van, folyadékot adnák neki (elsősorban vizet).Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?:
Elsőként áramtalanítom, ha elektromos berendezés is érintett, illetve megszüntetem a hőforrást. A sérültet biztonságba helyezem. Az égett területet legalább 10-15 percen keresztül hideg (nem jeges!) vízzel hűtöm, de nem szabad jéggel vagy krémmel kezelni. A sérült bőrfelületet steril gézlappal lefedem, a ruhát, ha nem ragadt a bőrbe, óvatosan eltávolítom.Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?:
Nem szabad mozgatni a sérültet, ha gerincsérülés, súlyos eszméletvesztés, vagy súlyos végtag- illetve medencesérülés gyanúja áll fenn. Ilyenkor a helyszínt biztosítom: forgalmat leállítom, a sérültet takaróval védem a kihűléstől, nyugalomban tartom, és figyelem a légzését. Mentőt hívok, és addig nem mozdítom.Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!:
Oxigénpalack és maszk – légzési elégtelenség esetén
Defibrillátor (AED) – szívmegállás esetén
Nyakrögzítő (nyakmerevítő) – gerincsérülés gyanúja esetén
Életmentő olló – ruházat gyors eltávolításához
Infúziós rendszer – folyadékpótláshoz, sokkos állapotban
Sebtapaszok, kötszerek, fertőtlenítő[/B] – vérzés ellátására
Lélegeztető ballon (ambu) – újraélesztés során légzés biztosításához
Törésrögzítők (sínek) – végtagsérülésnélMit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?:
A – Airway (Légútbiztosítás): a légutak szabaddá tétele (fej hátrahajtása, idegen test eltávolítása).
B – Breathing (Légzés ellenőrzése): hallgatással, látással, érzéssel (10 másodpercig).
C – Circulation (Keringés): nincs légzés vagy keringés → [B]mellkasi kompressziók[/B] elkezdése.JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2025.07.03.
Aláírás: Sonya Vlada
Aláírás: Sonya Vlada
Moderátor által szerkesztve: