EMS ~ James Iceman

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

James349

Újonc
Június 29, 2025
1
0
Karakter
James Iceman
emslogo5.png

Emergency Medical Services
Jelentkezési Formanyomtatvány

elvalaszto2.png

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: James Iceman
Anyja neve: Carla Sorrento
Születési hely, idő: Los Santos, 1962.10.10
Személyigazolvány száma: ID-GTQJ4718
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-SCBU4718
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Los Santos,Rodeo street 22.

Elérhetőség:
Telefonszáma: 1-127-623
E-mail címe: jamesvagyokkö[email protected]

Egyéb adatok:
Magasság: 173 cm
Testsúly: 72 kg
Nem: Férfi [ X ] - Nő [ ]
Etnikum: Amerikai(fehér)

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Diploma
Intézmény neve: Los Santos Local University
Végzettség megszerzésének ideje:: 1987.04.16

Munkaviszony:
Előző munkahelye: Ételfutár
Munkaviszony kezdete és vége: 2025.06.21-Jelenleg is tart.
Munkaköri leírás: Étel kiszíllítása az étteremtől a megadott cím-ig.
Miért hagyta ott előző munkahelyét?: Jelenleg is ételfutár vagyok

elvalaszto2.png

Out Of Character ((OOC))

Hogyan szólíthatunk?: Áron
Életkorod: 23
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 2016
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2025.06.21
Voltál -e már valamelyik Frakció tagja a szerveren? Ha igen, akkor milyen beosztásban, és miért hagtytad ott a frakciót?: Ezen szerveren még nem voltam frakció tagja.
Voltál már egészségügyi frakció tagja?: Igen, más szervereken voltam egészségügyi frakció tagja.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről: [IMG]https://kephost.net/t/MTk4NjY2Mg.png[/IMG]
Csatolj UCP képet az Kitiltásaidról: [IMG]https://kephost.net/t/MTk4NjY3NA.png[/IMG]
Csatolj UCP képet az Névváltási kérelmeidről: [IMG]https://kephost.net/t/MTk4NjY3NQ.png[/IMG]
Miért szeretnél ebben a frakcióba csatlakozni? (3-5 mondat) A szerveren jelenleg nem látok túl sok mentőst,nekem is szükségem lett volna rá de senki nem fogadta el a hívást, csatlakozásommal szeretnék hozzájárulni a szerveren lévő játékosok miharabbi felépüléséhez.A fő indokom után megemlíteném,hogy igen voltam már egészségügyi frakció tagja más szervereken,és nagyon jó élmények fűznek hozzá,sok nagyszerű szituáció/karakter.Utoljára pedig ,hogy miért is csatlakoznék ebbe a frakcióba....egy rp szervernek nem a civil élet a fő mozgató rugója, szeretném magam hasznossá tenni és szabadidőmbe a játékosokon segíteni.
Miért gondolod, hogy téged válasszunk?: Érett gondolkodású, nyugodt, összeszedett ember vagyok.Hamar beletanulok/átszellemülök bármilyen helyzetbe,nem lepődök meg egy hirtelen rp szituáción ezzel ezt szerettem volna elmondani.Dolgozok de viszonlag sok szabadidővel rendelkezem ennek ellenére.
Mutasd be pár mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál a frakcióban: James Iceman egy már erősen középkorú karakter.Nehezen kel,ha sikerül a mutatvány akkor természetesen cig és kávé kombinációval folytatódik a napja.A reggeli nehézségek ellenére sosem késett a munkahelyéről és panasz semérkezett rá soha,mivel tudja a kötelességét és nem hibázhat,legalábbis ő ezt vallja.Egy gyors reagálású baleseti sebész szerepét bármikor magára tudná önteni.Egy végtelenül nyugodt fickó viszont ha riasztás van egy percet sem várakozik, cigi eldob kávé félre és csak a betegre koncentrálva irány a tett helyszíne.
Mesélj magadról pár mondatban: Szia illetve sziasztok ki/kik ezt olvassátok, Áron-nak hívnak és szabadidőmbe vagy az Mta előtt ülök vagy a benzinkúton. Csendes, nyugodt és megértő figura vagyok.Jelenleg dolgozok, de ez nem akadályoz meg az aktivitásban.Hosszú idő után végre felkeltte az érdeklődésem egy szerver, mert itt látok egyediséget és fejlődésre való hajlamot, ugyan is én is ilyen volnék , nem szeretnék olyan lenni mint mindenki más és szívesn tanulok, hogy többet tudhassak.

elvalaszto2.png

Egészségügyi kérdések

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Kevés folyadék és szárazanyag bevitel, izzadás során rengeteg nedvesség és só távozik a szervezetből.Árnyiékos helyen lefektetném először is életjelek vizsgálatával kezdenék,ha ezek nincsneke rendben akkor ujraélesztés megkezdése, ha rendben vannak akkor pedig vízzel lelocsolva/szólongatva/ovatos pofozgatással felébreszteném és a folyadék pótlást megkezdeném.
Egy konyhában súlyos égési sérülést szenvedett személyhez hívják. Milyen lépéseket tesz a kiérkezés után?: Helyszínvizsgálat,az égést okozó veszély fenn áll e még.A sérült szemyély égésének mértékének feltérképezése, súlyosság bekategorizálása.Fertőtlenítés után hűtő pakolás felhejezése,majd ha a helyzet kívánja korházba szállítás és azt követően további vizsgálat.
Milyen esetekben nem szabad megmozdítani egy sérültet, és hogyan biztosítaná a helyszínt addig?: Gerinsérült beteget nem mozgatunk.A biztosítás módjaként minden formálható tárgyat igénybe véve a sérült köré helyezve úgy,hogy az ne tudjon megmozdulni a további segítség megérkezéséig.
Sorolja fel, milyen eszközöket találhat meg egy mentőautóban, és melyiket milyen esetben használná?!: Gyógyszerek(fájdalom csillapító,görcsoldó,infúzió)/Kötözőanyagok(a balesati ellátás legfontosabb kellékei,sebkötözés,vérzéscsillapítás nyomókötéssel stb../Orvosi eszközök(sztetoszkóp szíverés ellenőrzéshez,intubáló ballon lélegeztetéshez,defiblirátor ujraélesztéshez)/ Mentéstechnikai eszközök(hordágy betegszállításhoz/rögzítéshez, nyakmerevítő, rögzítő hevederek)
Mit jelent az elsősegély ABC, és hogyan alkalmazná egy újraélesztés során?: A:légutak szabaddá tétele/ B:légzés ellenőrzése és mesterséges lélegeztetés/ C:keringés ellenőrzés és szívmasszázs/ D:defibrillátor ha van. Hogyan is használnám ,ezen lépéseken sorba végig kell menni ha a légzis illetve keringés vizsgálat nem mutat életjelet.Szívmasszázs 30 nyomás majd egy befúvás után újra ellenőrzés

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2025.06.29.
Aláírás: James Iceman

emslogo5.png

Mr. Iceman,

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department megkapta a levelét.
Jelentkezését az elkövetkezõ 168 órában felülvizsgálja egy Executive Member.
A döntésekről itt fogjuk jelezni!

((OOC Megjegyzés: Téma lezárásra kerül a bírálatig. Javítási lehetőséged, és egyéb dolgod már nincs, csak várni türelmesen a válaszunkra!))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2025.06.30.
Aláírás: Medical Director - Dr. Ben Cruz

al__r_s.png

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Kyle
emslogo5.png

Mr. Iceman,

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.
Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.
Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!
Medical Director - Dr. Ben Cruz,.
A. Medical Director - Dr. Cole Parkinson,.
A. Medical Director - Dr. Zane Hollow.

((OOC Megjegyzés: Keress fel minket a meghallgatással kapcsolatban.))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2025.07.02.
Aláírás: Medical Director - Dr. Ben Cruz

al__r_s.png

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Nem keresett fel minket sehol sem, ezért elutasításra került a jelentkezése!
Ha továbbra is szeretnél jelentkezni hozzánk, írd újra a jelentkezésedet.
Köszönjük!

• Kedvelés
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.