Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Dávid, Emma Brown, 16 éves vagyok
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok! Dávid vagyok, 16 éves, Nyíregyházán élek, és a Bánkiban tanulok autószerelő szakon. Nagyon érdekelnek az autók és a számítógépek, szabadidőmben pedig szeretek játszani, főleg olyan játékokkal, ahol lehet építkezni, fejlődni vagy szabadon felfedezni.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
16 111 perc ( )
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Mindig is fontos volt számomra a közösség építése és az, hogy a játékosok jól érezzék magukat a szerveren. Rendszeresen elérhető vagyok, jól ismerem a szabályzatot, és türelmesen, tárgyilagosan tudom kezelni a felmerülő konfliktusokat vagy kérdéseket.
Szeretném megkönnyíteni az adminisztrátorok munkáját a kisebb feladatok átvételével, a kezdő játékosoknak pedig gyors és megbízható segítséget nyújtani, hogy zökkenőmentesen illeszkedhessenek be a szerver életébe.
Mi az Adminsegéd feladata?
Az Adminsegéd fő feladata a játékosok (különösen a kezdők) gyors és türelmes segítése a felmerülő kérdésekben.Emellett ügyel a szerverszabályok betartására, kezeli a kisebb problémákat, és ezzel tehermentesíti a felsőbb adminokat. Lényegében ő a kapocs a vezetőség és a közösség között, segítve a zökkenőmentes és jó hangulatú játékot.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Rendkívül aktív és megbízható vagyok, a konfliktusokat pedig még a legfeszültebb helyzetekben is türelmesen, higgadtan kezelem. A szabályzatot alaposan ismerem, és nem a rangért jelentkezem, hanem azért, hogy valódi, hasznos segítséget nyújtsak a csapatnak és a játékosoknak.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív tulajdonságok:
- Türelem és higgadtság: Nehéz kihozni a sodromból; a legfeszültebb helyzetekben és a konfliktusok kezelésekor is nyugodt, tárgyilagos maradok.
- Segítőkészség: Őszintén élvezem, ha útmutatást adhatok másoknak, különösen a kezdő játékosoknak, és szívesen szánok időt a problémáik megoldására.
- Aktivitás és megbízhatóság: Amit elvállalok, azt komolyan veszem; rendszeresen elérhető vagyok, és a feladataimat mindig lelkiismeretesen elvégzem.
Negatív tulajdonságok:
- Túlzott maximalizmus: Néha hajlamos vagyok túl sok időt eltölteni egy-egy apró feladat tökéletesítésével, ahelyett hogy haladnék a következővel.
- Nehezen mondok nemet: Mivel mindenkinek segíteni szeretnék, előfordul, hogy a kelleténél több feladatot vállalok magamra egyszerre.
- Néha túlgondolom a döntéseket: Egy összetettebb szituációban inkább többször is átgondolom a lépéseimet, ami miatt egy kicsit lassabban hozok döntést, mint az elvárható lenne.
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Igen, idővel szeretnék Adminisztrátorrá előlépni. Úgy gondolom, az Adminsegédként szerzett tapasztalat alapot adna ahhoz, hogy nagyobb hatáskörrel még hatékonyabban segítsem a szervert. Szeretnék a komolyabb ügyekben is felelősséget vállalni, és még több terhet levenni a vezetőség válláról.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
naponta olyan 2-3 órát vagy töbet is!
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
- Városháza: Itt szerezhetők be az alapvető okmányok és az első munkák, amik nélkül nem lehet elindulni.
- Autókereskedés: A saját jármű elengedhetetlen a gyors közlekedéshez és a munkába járáshoz.
- Kórház: Kezdőként gyakoriak a balesetek, így elengedhetetlen a gyógyulás és az ellátás helyszínének ismerete.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Nézd, ez lényegében egy virtuális másodélet: kiválasztod, ki akarsz lenni, és a szabályok szerint eljátszod a karaktered szerepét.
Először elintézed az irataidat a városházán, szerzel egy munkát, gyűjtesz kocsira, és közben ismerkedsz a többiekkel. Tőled függ, hogy mentős, taxis vagy maffiózó leszel – a lényeg, hogy úgy reagálj mindenre, mintha a valóságban történne!