Emma Brown Adminnak való jelentkezési lajpa.

Dávid_Best00

Újonc
Augusztus 10, 2025
16
1
16
Nyíregyháza
Karakter
Emma Brown
~Bemutatkozás~
Sziasztok! Dávid vagyok, 16 éves, Nyíregyházán élek, és a Bánkiban tanulok autószerelő szakon. Nagyon érdekelnek az autók és a számítógépek, szabadidőmben pedig szeretek játszani, főleg olyan játékokkal, ahol lehet építkezni, fejlődni vagy szabadon felfedezni.

Már 13 éve néptáncolok, emellett szeretek biciklizni és új dolgokat kipróbálni. Angolul is tanulok, többek között Duolingón. Elég kíváncsi típus vagyok, szeretek utánanézni annak, ami érdekel, és általában addig kérdezek, amíg teljesen meg nem értem.

Alapvetően közvetlen és laza srác vagyok, szeretek jókat beszélgetni és hülyülni is, de ha valami komoly dologról van szó, azt is komolyan veszem.
~
~Mennyi időt tudnál dutyban tölteni?~
Mivel még sulizok, és még ugye a heti 2 néptáncpróba igy szerintem olyan napi 2-3 órát.
~
~Mért lennél jó Adminnak?~
Azért gondolom, hogy jó admin lennék, mert szeretek segíteni másoknak, és türelmesen állok az emberekhez. Ha valaki segítségre szorul, megpróbálom normálisan és érthetően elmagyarázni neki a megoldást.

Fontos számomra, hogy igazságosan kezeljek mindenkit, és ne az alapján hozzak döntést, hogy ki az ismerősöm vagy ki nem. A szabályokat betartanám és másoktól is elvárnám, hogy betartsák őket.

Szerintem az is előnyöm, hogy elég aktív vagyok, szeretek a közösségben lenni, és ha valamit rám bíznak, azt komolyan veszem. Hibázni természetesen mindenki hibázhat, de ha hibázok, vállalom és tanulok belőle.

Összességében azért lennék jó admin, mert nem csak a rang miatt szeretnék admin lenni, hanem azért, hogy segítsem a játékosokat és hozzájáruljak ahhoz, hogy a szervernek jó közössége legyen.
~
~Mit jelent számodra az admin feladata~
Számomra az admin feladata, hogy segítse a játékosokat, betartassa a szabályokat és fenntartsa a rendet a szerveren. Fontos, hogy igazságos, türelmes és felelősségteljes legyen, és minden játékost egyenlően kezeljen. Szerintem az admin nem a rangja miatt fontos, hanem azért, mert segíti a közösséget és példát mutat másoknak.
~
~Szankciók~

~

~Mesélj az RP múltadról~
Az RP-vel már több mint 10 éve foglalkozom, több szerveren is megfordultam, például SeeMTA-n, WestMTA-n, SeeRPG-n és Hungary Life V3-on is. amelyik RP szerveren kezdtem a pályafutásom az a Fly MTA volt, ott elvittem Admin 3-ig. Többféle szerepet és munkát is kipróbáltam, így van tapasztalatom a szabályok betartásában, a játékosokkal való kommunikációban és a különböző RP-helyzetek kezelésében.

Az RP-t főleg azért szeretem, mert szeretek másokkal együtt játszani, történeteket kialakítani és különböző szituációkat megoldani.
~
~Miért szeretnél admin lenni a WestMTA szerverén~
Azért szeretnék admin lenni a WestMTA szerverén, mert szeretek segíteni a játékosoknak, és szeretnék aktívan hozzájárulni a szerver fejlődéséhez. Szerintem megvan bennem a türelem és a felelősségtudat ahhoz, hogy normálisan kezeljem a különböző helyzeteket. Nem csak a rang miatt szeretnék admin lenni, hanem azért, hogy tényleg hasznos tagja legyek a közösségnek.
~
~Megjegyzés~
Discordal illetve ts3-al is rendelkezem.
Van megfelelő mikrofonom.
Remélem nagyjából átment az információ rólam és a tudásomró ebben a pár sorban.
A Banról annyit hogy feltörtek és amiatt lettem bannolva, nem peddig saját akarattból.​