- Május 23, 2025
- 353
- 513
- 24
- Karakter
- ethan.blackburn
Emergency Medical Services
Frakció Pályázat
by: @ptrk & @Szegisza & @DarveX3
Sziasztok!
Ezúttal szeretnénk megpályázni a(z) Emergency Medical Services frakciót.
Továbbá előre leszögeznénk, hogy a frakciót hárman pályázzuk meg!
Frakció pályázatunk során megismerhettek minket, valamint hogy mi is a tervünk a frakcióval.
Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk a pályázatunk elolvasásához.
ptrk.:
Üdvözlet mindenki, itt Patrik! Jelenleg a 23 éves vagyok, de idén már a 24. életévemet fogom tölteni. Győri lakos vagyok mióta eszemet tudom. 5 éve vagyok minden haverom sofőrje, ezáltal engem hívnak bárhova ha menni kell.. Jelenleg van most egy 5 éves párkapcsolatom, 2 éve megkértem az asszonyom kezét.. Mellette bármit megtudok tenni, és szerencsére az elmondható, hogy megmaradtam "férfi", és nem vagyok papucs. (He-he) 2014-ben kezdtem az MTA világával foglalkozni, azelőtt a SA:MP szerverein voltam elérhető.. 2016 óta voltam különböző frakciókban, valamint azoknak az élén is szerepet töltöttem be. Átlagban többször szerepeltem a Legális Frakciók élén, mint illegális frakciókban. A szívemhez jobban húzott mindig is a legális frakciókhoz, közöttük a Mentőhöz leginkább. Szerepet töltöttem be a jelenlegi egyik legnagyobb Magyar MTA szerveren, továbbá GTA 5 RP szervereken is helyt álltam.
Pozitív tulajdonságaim:
- Segítőkész vagyok: Mióta az Adminisztráció feladatokat is ellátok a szerveren, ez bizonyára beteljesült, hogy imádok minden embernek segíteni.
- Türelmes: Munkámnak és a páromnak köszönhetően megtanultam Türelmes lenni magammal és az emberekkel szemben.,
- Felelősségteljes: Az eddigi munkáim során megtanultam, hogy felelősségtudatosság az egyik legfontosabb kulcspillérje az adott dolognak, hogy ha valamit elrontunk azért vállaljuk a felelősséget.
Negatív tulajdonságaim:
- Elvárások: Sajnos mindig szeretnék az embereknek bizonyítani, hogy többet is tudok, de néha belebukok, ezért a bukások miatt magammal szemben nagyon magasak az elvárásaim.
- Kommunikáció: Néha kicsit elhadarok egy két dolgot, de sajnos ez gyerekkorom óta velem nőtt, de próbálok rá folyamatosan oda figyelni.
- Változás: Gyerekkori lámpa lázam miatt sajnos kicsivel több idő kell nekem a "megszokásokhoz". Ez a jelenlegi munkahelyemen is kihatással volt rám, csendes vissza húzodó emberke voltam míg meg nem ismertem a "csapatomat".
Szegisza:
Sziasztok, Szegisza vagyok. 22 éves srác, Lajosmizsén élek. Körülbelűl egy jó 8éve vagyok az MTA Rp világában, előtte is nyomtam neki de nem MTA-t hanem SAMP-ot, ott viszont nem Rp-t hanem csak Stunt szervereken/stb.. Ahogy át tértem ugye az MTA-ra, onnantól indult a jó élet. Tanulgattam egy darabig a dolgokat, majd volt egy nagyobb MTA szerver és ott vezettem a Szerelő frakciót, illetve volt részem egy kicsit a PD-hez is. Meg voltam ott egy kis ideig FőAdmin is, habár az már csak a szerver vége fele volt. Illetve még azért volt pár ilyen kisebb szerver ahol vezettem különböző frakciót is pl szerelő/Taxi. Lényeg a lényeg hogy van egy kis tapasztalatom nekem is ehhez az egészhez. Mesélnék így mélyebben is magamról, ha nemprobléma. Hétköznap így munka után legjobb érzés leülni a gép elé és nyomni a nagy RP-ket. Kedvenc hobbim.
Pozitív tulajdonságaim:
- Kedves: Mióta én is Adminisztrációs feladatokat látok el a szerveren, ez tapasztalható, hogy kedves vagyok az emberekkel.
- Segítőkész: Az Adminsegéd és Admin feladatok ellátása közben is tapasztalható, hogy szeretek segíteni a Kezdő akár haladó játékosoknak is.
- Türelmes: Az évek alatt megtanultam türelmes lenni, ez leginkább a Targoncás munkámnak köszönhető, ez által türelmesebb vagyok mindenki felé.
Negatív tulajdonságaim:
- Néha türelmetlen. Ez sajnos velem jár, hogy türelmetlen vagyok, de nem mindig.
- Túl engedékeny. Ez igaz! Sajnos sok esetben túl engedékeny vagyok, ezen próbálok változtatni.
- Magammal szemben nagyok az elvárások. Ahogy Patriknak is, nekem is saját magammal nagyon nagyok az elvárásaim. Ez annak köszönhető, hogy mindig próbálok 110%-osan végezni a feladataimat amivel meg vagyok bízva!
DarveX3:
Sziasztok. Martinnak hívnak, srácoknak Maresz. Jelenleg a 22.életévemet taposom. Győri / Fehérvári lakos vagyok. Jelenleg van egy 1,5 éves párkapcsolatom. Az MTA-t kiskorom óta játszom ez mellett az RP világában is régóta benne vagyok, hiszen általában mindig Patrik barátommal voltam frakciókban vezetői beosztásban. Illegális frakcióban még sose volt részem, bár engem mindig is a legális frakciók vonzottak. Természetesen GTA 5 szervereken is volt pár szerepem.
Pozitív tulajdonságaim:
- Határozott: Mindennel szemben határozott vagyok.
- Segítőkész: Patrik és aki ismer, hogy milyen vagyok az tudja, hogy nagyon szeretek bárkinek is segíteni!
- Figyelmes: Az évek alatt, és a Leaderségeim alatt kitapasztaltam azt, hogy mindenre nagyon figyelek.
Negatív tulajdonságaim:
- Néha hamar felhúzom magam kisebb dolgokon is. Ez velem született dolog sajnos. Próbálok rá oda figyelni.
- Túl engedékeny Sok esetben hiába vagyok figyelmes, de sok esetben eltekintek dolgoktól, engedékeny vagyok.
- Ami a szívemen az a számon Sajnos aki ismer, az tudja rólam, hogy ami nyomja a szívemet az kijön sajnos a számon.. De erre is próbálok oda figyelni.
Terveink:
Szeretnénk a frakcióban olyan dolgokat bevezetni amely akár a Rendvédelmi szervek számára is tökéletes lenne.
Tegyük fel bevezetnénk a Rendvédelmi szervek számára azt, hogy havonta üzemorvosi vizsgálaton kellene részt venniük. (Ez még átbeszélés alatt van)
Event formájában szeretnénk "orvosi" vizsgálatokat, véradást is a szerverre. (Véradáskor akár "jutalomban" részesítjük a playereket)
Szeretnénk bevezetni többféle alosztályt/szerepkörök is.
Szerepkörök:
BLS - Basic Life Support:
Feladatai:
Alapellátás: (elsősegély, stabilizálás, CPR)
Személyzet: EMT (Emergency Medical Technician)
Szerep: Kisebb sérülések, gyors beavatkozás, betegszállítás.
ALS - Advanced Life Support
Feladatai:
Haladó ellátás: (gyógyszerezés, intubálás, defibrillálás)
Személyzet: Paramedic (magasabban képzett, mint EMT)
Szerep: Súlyosabb sérülések, trauma esetek, sürgősségi beavatkozások.
Alosztályok:
Air Rescue: (AIR)
Légimentés, olyan mentésekben segédkeznének amely egy egyszerű BLS nem lenne képes!
Hegyimentések, nehezen elérhető helyszínek.
Csatlakozás: A csatlakozást mindenkinek megnyitnánk, viszont kizárólag a helikoptert csak azok vezethetik akik Pilóta vizsgával rendelkeznek! Másod pilótaként már sima BLS szerepkörben lévő kolléga is helyt foglalhat!
Medical and Education Department (MED):
Vizsgák lebonyolításáért felel, továbbá az ők feladatuk, hogy az újoncokat betanítsák.
Valamint a Pilóta vizsgákért is ők felelnek.
Csatlakozás: Kizárólag az ALS szerepkörben lévő személyek.
Medical Evaluation Unit (MEU):
Feladatai:
Fizikai és mentális alkalmassági vizsgálatok.
Belépő vizsgálatok (EMS, LSPD, SASD, akár a szerelők számára)
Éves(Havi) orvosi vizsgálatok.
Alkalmassági igazolások kiadása (Fórumon)
Csatlakozás: Kizárólag az ALS szerepkörben lévő személyek.
Public Healt Division (PHD):
Feladatai:
Véradás, Oltási kampányok, szűrések szervezése.
Közegészségügyi prevenció (példa: Drogprevenciós előadás)
Rendezvényeken való részvétel.
Csatlakozás: Már elérhető a BLS szerepkörben lévő személyeknek is.
Medical Coroner (MC):
Halottkém: Az ő feladatuk lenne esetleges nagyobb akciókon való részvétel amit a Rendvédelem állapít meg, hogy szükséges e Halottkém.
Csatlakozás: Kizárólag ALS szerepkörben lévőktől lehet majd jelentkezni!
Ez az egyik legfontosabb pillére lenne a Frakciónak ugyan is nagyon nagy RP lehetőségeket tudnánk ezzel is hozni a szerverre.
Fire Division (FD):
Feladatai:
Tűzoltások.
Mentés / Műszaki mentések.
Tűzmegelőzés, oktatások.
Kiképzések, Gyakorlatok oktatása.
Kapcsolattartás a többi rendvédelmi szervekkel.
Tűzvédelmi engedélyek kiállítása.
(Ha vezetőség igényt tart rá, és engedélyezik a behozatalát akkor ezt nagyra értékelnénk!)
Ezekről egyelőre ennyit!
További terveink:
Szeretnénk létrehozni olyan dolgot a frakción belül, hogy a HÉT DOLGOZÓJA CÍM.
Itt szeretnénk azt értékelni, hogy az adott játékos, avagy Frakció tagunk a legkiemelkedőbben teljesített, "feltűnést?!" kapjon, hogy igen is megdolgozott a HÉT DOLGOZÓJA címért. Természetesen ez csak a frakción belül lesz "kimagaslói teljesítmény".
A HÉT DOLGOZÓJA címért 3 ember küzdhet meg! Ugyan is TOP3 listánk lesz!
Itt figyelni fogjuk, hogy ki mennyire volt aktív. Legyen az jelentés megírás, és a szerveren feltöltött idő között!
Szeretnénk egy kicsikét eltérni a Mentős RP-től, és szeretnénk egy olyan dolgot behozni a szerver és frakció életébe, hogy ha valaki Frakcióba jelentkezik akkor tegyük fel a "Alkalmasságira kell menni". Fentebb erről tudtok olvasni!
Szerver célközönségének szeretnénk aktív bemutatókat is tartani, valamint szeretnénk, hogy ha a frakciónkban elindulna egy családias környezet!, ezáltal itt lehetőség nyílik a barátságra is!
Ugyan is mindenkinek van magánélete, és mindenki szeret néha máshol játszani, ezért mi nem szabhatjuk meg a játékosoknak, hogy mindennap 15 órákat kell beleölnie a frakcióba. Szeretnénk azt, hogy A akár B csoportban lennének a Frakció tagjaink, természetesen ezeket elég szépen, és az időmúlásával fogjuk behozni. Szeretnénk elsőnek egy aktív célközönséget a frakción belül akik úgy jelentkeznek hozzánk, hogy jó időket fognak megélni!
Terveinkről egyelőre ennyit!
Beosztások (Rangok):
EMA (Emergency Medical Assistant)
EMR (Emergency Medical Responder)
EMT (Emergency Medical Technician)
AEMT (Advanced EMT)
Paramedic (Gyógyszerek kezelése, Defibrillálás, Súlyosabb esetek kezelése)
Advanced Paramedic (Tapasztalt, magasabb szintű beavatkozások)
Critical Care Paramedic (Intenzív ellátásra képes)
Paramedic In Charge (Szolgálatvezető)
Instructor (Oktató/Betanító)
Resident (Rezidens)
Doctor (Orvos)
Head Doctor (Főorvos)
Head of MED (Medical Division Vezető)
Station Manager (Al-Leader)
A. Medical Director (Leader)
Medical Director (Főleader)
Ezeket a beosztásokat szeretnénk időhöz kötni, hogy ne az legyen, hogy az illető pedig 2 hónapon belül Leaderi beosztásban van a frakcióban!
Ezek még teljes mértékben átbeszélés alatt állnak, hogy mennyi lenne a kellő idő amely motivációt is ad a frakció tagoknak, és egyben élményt nyújt, valamint nem is vesszük el a kedvüket az egésztől! Ezeket leginkább későbbiek folyamán vezetjük be amint megkaptuk a frakciót!
Tagfelvétel menete:
Nos a Tagfelvétel nálunk pár lépésben lenne!
Nálunk az első lépésünk az nem más lenen mint:
Jelentkezési lap kitöltése.
(Itt egy adott TOPIC-ot hoznánk létre, ahol lehetne az adott illetőknek kitölteni egy jelentkezési lapot, és ha ezt elfogadtuk, utána jönne a következő lépésünk!)
Következő lépésünk a második:
Frakció hivatalos Discord szerveren egy meghallgatás keretein belül történne ez az egész!
Itt megismernénk az illetőt egy kicsit OOC,hogy mire is várhatunk nála.
Ha itt is megtetszik nekünk az illető akkor jön a következő lépése:
A harmadik az az a 3. lépésünk:
Nem más mint az "IC" elbeszélgetés.
Itt már arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire is tud az illető RP-zni, ez által egy kis RP-ben lesz része.
IC arra törekedünk, hogy minél több dolgot megnézzük az illetőben!
Tudjuk ez nem mindig olyan egyszerű, mert ha sok a jelentkező, akkor ez akár több órákba is elhúzódhat!
(Mi próbálunk mindig a legjobbat kihozni magunkból, és a legjobban eljárni ez ügyben!)
Aztán jön a 4. az az a negyedik lépésünk:
Mikor az illető bekerül a frakcióba, és kap 1 hét próbaidőt! Itt Tanórákon kell megjelennie, valamint szolgálatban teljesítenie kell! Heti: 10 jelentést kell megírnia! Ha ezt felülmúlja, pl.: 10-nél 2x-sen többet csinál, akkor az jutalomban részesítjük a következő beosztás lépésekor!)
(Tanórákon amit fogunk "tanítani": Rádió forgalmazás, Mentőautóban található eszközök, Sérülések ellátása, Megállási útmutató.)
Kérvények:
Frakció skineket átnéztük, nekünk ezek tökéletesek lennének továbbra is, esetleg későbbi időkben szeretnénk változtatni.
Frakció fejlesztési kérelmünket a megkapás után megírjuk, ugyan is a gyógyító NPC árát szeretnék 250$-ról -> 1000$-ra emelni!
A gépjármű parkkal is megvagyunk elégedve, tökéletes lenne számunkra.
Igazából nagyobb kérvényünk nincs, a többit pedig átnézünk, kitapasztaljuk és későbbiekben ahogy mondtuk frakció fejlesztési kérelmünkben mindent beleírunk!
Kérvények:
Nagyon szépen köszönjük, hogy idáig elértél!
Pályázatunkba sehonnan sem lett nézve, másolva!
Ha esetleg van egy építőjellegű kritikád akkor azt meghallgatjuk, a lapot megváltoztatjuk!
Remélhetőleg, hogy valamivel felnyitottuk érdeklődéseiteket és ha sikeres elfogadásunk után szeretnél a frakcióba tevékenykedni szívesen várunk!
A lap alá nyugodtan lehet véleményeket írni, de kérlek megfelelő körülményekbe azt!
Ha esetleg valamit szeretnél még megtudni, PRIVÁTÜZENETben is elérsz minket/engem!
Köszönjük még egyszer, hogy ha elolvastad és sok sikert kívánunk a többi pályázónak is, de maguknak is azért!
Mindenkinek szép reggelt,estét és egyebeket kívánunk!
Utoljára szerkesztve:

Én nagyon sok sikert kívánok számotokra a pályázattal, szívesen látnék egy normális mentőszolgálatot a szerveren! Hajrá srácok, így tovább!
Megnézzük, hogy mit tudunk ebből kihozni!
)