A Türkíye Organization egy 2017 nyarán megalakult Török és Német emigrált fiatalokból álló utcai banda, amelyet San Andreas dél-Los Santos északi részén alapítottak. Az elhelyezkedésük 1st. Helene Drive (Idlewood kereszteződése.) és a Acacia Avenue környékén. A Türkíye Organization (Dünyadaki bütün Türkler) néven ismert utcai banda, a Türk Suclular bünözők nagyobb bandájának alcsoportja. A 2017-es években sikerült egy bizalmi kapcsolatot kialakítaniuk a Deutsche Unterwelt -el akikkel 2025-ig együtt is müködöttek, akik a kábítószer-kereskedelemben kulcsfontosságú szereplők voltak és Los Santos dél-keleti részén ékszerüzleteket és kábítószer házakat működtettek, a hatóságok becslése szerint abban az időben évente legalább több mint egy millió dollárt kerestek mint bevétel. De a szervezet tagjai leginkább kábítószerkereskedelemből, replika tárgyak / ruhák értékesítéséből, fegyverkereskedelem és prostitucióból, ékszerüzletekből, esetleg rablásokból, betörésekből ritkább esetben autók megfújásából keresi meg a kenyérre valóját nap-mint nap. Az TO tagjai legtöbbször foci trikóval, vagy éppenséggel designer ruhákkal öltöztetik fel magukat, a bandának nincs ki alakított kézjelük. Nincs stabil vezető a sok fiatal tinédzser miatt, inkább több kiemelkedőbb tag próbálja magához ragadni az irányitást. A legtöbb banda tag közös témája a hatalom, a tisztelet, a p*na és a pénz. Néhány évvel az TO megalakulása után került sor az első lövöldözésre az egyik "Deutsche Auslandsschulen (DAS)"-ben amit elméletileg a TO tagjai vittek végbe, de bizonyiték hiányában ejtettek minden vádat ellenük.
Leszögezném hogy semmi közöm a modellezéshez, free license, tehát bárki felhasználhatja ha megtalálja! Viszont az adott frakcióhoz szerintem bőven elfér, és szükséges ahhoz az RP körhöz amit szeretnénk képviselni.
Hány taggal indulna a frakció?: Igazából egyelőre pontos számmal nem tudok szolgálni, ha esetleg úgy alakul hogy megkapom a frakciót akkor mindenképp elsőkörben 3-4 emberrel kezdeném a frakciót, de ez még addig eldöl.
Mióta játszottok együtt?: Nem szeretnék hazudni de szerintem gyerekkorunk óta, egyrészt egy iskolába is jártam velük így jól ismerem őket mint emberileg, személyiségüket és természetesen az RP tudásukat, annyit ígérhetek nem fogunk csalódást okozni ezzel az egész projecttel kapcsolatosan.
Mi a frakció felépítése?: Mivel mi leginkább a "New Era" RP-t képviseljük ha természetesen lehet így nevezni az egész ma RP szinvonalat, mi már elengedtük azt hogy bármilyen féle rangokat is bevezessünk, ahhoz hogy valaki rangot lépjen be kell avatni stb. Nem! Ez már nem ez a szisztéma, ugye a leírásban is megemlítettem azt hogy "Nincs stabil vezető a sok fiatal tinédzser miatt, inkább több kiemelkedőbb tag próbálja magához ragadni az irányitást." tehát ehhez is tartjuk mi is magunkat hogy ami meglett említve magában a pályázatban, mi azt is szeretnénk képviselni.
Mi a frakció célja?: A frakció célja egyrészt egy RP képes csapatot össze válogatni, ki alakítani. Mi mindig is a valóságot prezentáltuk le akárhány szerveren megfordultunk, számunkra egy frakció egyenlő egy lehetőséggel amit nem szeretnénk elhalasztani, személyszerint fontosnak találom azt hogy fórumon pörögjön egy élménykép topic, ha a játékos kör azt látja hogy van, de még sincs, persze hogy nem fognak olyan frakcióba jelentkezni vagy részt venni ahol azt látják hogy oké, oké elvannak, de semmi nem történik. Aktívak vagyunk, csináljuk ameddig bírjuk és ameddig a lehetőség adott számunkra.
Mióta játszottok együtt?: Nem szeretnék hazudni de szerintem gyerekkorunk óta, egyrészt egy iskolába is jártam velük így jól ismerem őket mint emberileg, személyiségüket és természetesen az RP tudásukat, annyit ígérhetek nem fogunk csalódást okozni ezzel az egész projecttel kapcsolatosan.
Mi a frakció felépítése?: Mivel mi leginkább a "New Era" RP-t képviseljük ha természetesen lehet így nevezni az egész ma RP szinvonalat, mi már elengedtük azt hogy bármilyen féle rangokat is bevezessünk, ahhoz hogy valaki rangot lépjen be kell avatni stb. Nem! Ez már nem ez a szisztéma, ugye a leírásban is megemlítettem azt hogy "Nincs stabil vezető a sok fiatal tinédzser miatt, inkább több kiemelkedőbb tag próbálja magához ragadni az irányitást." tehát ehhez is tartjuk mi is magunkat hogy ami meglett említve magában a pályázatban, mi azt is szeretnénk képviselni.
Mi a frakció célja?: A frakció célja egyrészt egy RP képes csapatot össze válogatni, ki alakítani. Mi mindig is a valóságot prezentáltuk le akárhány szerveren megfordultunk, számunkra egy frakció egyenlő egy lehetőséggel amit nem szeretnénk elhalasztani, személyszerint fontosnak találom azt hogy fórumon pörögjön egy élménykép topic, ha a játékos kör azt látja hogy van, de még sincs, persze hogy nem fognak olyan frakcióba jelentkezni vagy részt venni ahol azt látják hogy oké, oké elvannak, de semmi nem történik. Aktívak vagyunk, csináljuk ameddig bírjuk és ameddig a lehetőség adott számunkra.
Utoljára szerkesztve:

xdd