Dungó adminisztrátor jelentkezési lapja

Dungó

Újonc
Augusztus 22, 2025
8
0
Karakter
Faro Yusuf

➡️Bemutatkozás ⬅️

Norbinak hívnak, 22 éves vagyok, és Romániában élek egy kis városban. A játékkal nagyon rég játszok, és megfordultam már pár szerveren is.
Legelőször egy FUN szerveren kezdtem az MTA-s karrierem, majd rá pár hónapra megismerkedtem a Roleplay világával. Az akkoriban futó Watch MTA szerverén kezdtem, ahol közel fél évet játszottam aktívan. Bár akkor még nagyon kezdetleges volt a dolog, de iszonyatosan élveztem.
A szerver idővel bezárt, ezért áttértem egy másik szerverre, névileg a Hungary Life szerverére.
Ott lehúztam közel 6 évet, és jobban beleástam magam a Roleplay világába, mind legális, mind illegális téren.
Adminisztrátori szerepet is töltöttem be HL-en közel 4-5 hónapig, azt hiszem még 2020 környékén, egészen kettes adminisztrátorig jutottam.
Most nemrégiben volt egy kis kihagyásom, és a SeeMTA V4 szerverén kezdtem az új játékos karrieremet, ahol pár hónapot a Rendőrség frakciójánál töltöttem, és most körülbelül 1 hónapja átjöttem ide, mivel megtetszett a szerveren lévő sokoldalúság és a játékosok felé irányuló scriptek.
Jelenleg a szerveren nem tartózkodom frakcióban, és nem is szeretnék egyelőre frakcióba kerülni, de az adminisztrátori pályafutásomat megpróbálnám, ha kapok lehetőséget. Közel 7200 percem van a szerveren jelenleg, és egy csomagszállító cégnek vagyok a cégtulajdonosa.
Az MTA-s karrieremről többet nem tudok elmondani, szóval kicsit magamról is beszélek most.
3 váltásos műszakban dolgozok hétfőtől péntekig, szóval változó, hogy mikor tudok lenni, de véleményem szerint tudom teljesíteni a napi 3-4 órás aktivitást a szerveren.

➡️ IG Név, UCP ⬅️

In Game nevem: Faro Yusuf
Ruo7knJ.png

➡️ Karakteren belüli tapasztalatok ⬅️

Hungary Life szerverén vezettem két frakciót is. Az egyik egy olasz maffiát ábrázoló frakció volt, próbáltunk mindent a valósághoz hűen előadni. Körülbelül akkoriban 20 frakciótaggal futottunk a szerveren, és ki merem jelenteni, hogy az egyik legnagyobb szervezet volt a szerveren.
Volt még egy hispán frakcióm, ami a WKY13 névre hallgatott, azt nem sokáig vezettem.
Ezen a szerveren még nem volt semmiféle eredményem, amit fel tudnék mutatni sajnos, de igyekszem ezen a közeljövőben változtatni.

➡️Adminisztrátori tapasztalat ⬅️

Igen, voltam adminisztrátor HL-en, egészen kettes adminig jutottam el, ezmellett néhány kisebb gazdag RP szerveren is voltam adminisztrátor, azonban ott nem sikerült olyan érdemleges tapsztalatot szerezni, ami a haszomra vált volna.
HL-en az adminisztrátori időszakom alatt megtanultam, hogy a játékosokkal szemben türelmesnek és megértőnek kell lenni, illetve a konfliktusokat páratlanul kell kezelni.
Elég sok reportot oldottam meg az alatt a pár hónap alatt, és mindig próbáltam a munkámat elvégezni 100%-osan.

➡️ Mit jelent számodra az adminisztrátori szerepkör? ⬅️

Szerintem az adminisztrátor feladatai és felelősségei közé tartozik, hogy mindig a munkáját 100%-osan végezze, emellett a szabályzat betartatása a játékosokkal, illetve a szabálytalankodó játékosok szankcionálása vagy pedig oktatása, elmagyarázni, hogy mit hogyan kell, és következőkor jobb belátásra téríteni.

➡️Csapatmunkához való hozzáállás ⬅️

Én személy szerint elég jól viszonyulok a csapatmunkához, és szeretek is csapatban dolgozni, szóval nem volna ezzel probléma szerintem.
Szerintem egy igazán jó csapatot az engedékenység és az elfogadás jellemez, illetve az, hogy van valaki az adott adminisztrátor felett, ergo ha van egy vezéregyéniség a csapatban, akkor a csapatmunka működni fog szerintem.

➡️Miért téged válasszunk? ⬅️

Úgy gondolom, hogy helyt tudnék állni adminisztrátorként, mert van több éves Roleplay tapasztalatom, illetve adminisztrátori tapasztalatom is. Korábban, ugye bár, adminként is tevékenykedtem más szervereken, ahol tapasztalatot szereztem a szabályzat betartásában és a játékosok kezelésében, emellett türelmes és nyugodt személyiség vagyok, ami szerintem a konfliktuskezeléshez elengedhetetlen. Jó problémamegoldó készséggel is rendelkezem, és képes vagyok gyorsan reagálni a dolgokra, valamint jól dönteni.

➡️ Miért szeretnél adminisztrátor lenni? ⬅️

Megtetszett a szerver, és mivel jelenleg nem szeretnék frakcióban szerepelni, ezért gondoltam, hogy megpróbálom magam adminisztrátorként. Szeretném, hogy tudjak segíteni a játékosoknak, és hozzájáruljak ahhoz, hogy a játékélményük könnyebb és gördülékenyebb legyen.
Szeretném a szabályokat betartatni más játékosokkal, illetve a többi admintársam munkáját ezzel könnyebbé tenni. Számomra nagyon fontos, hogy a játékosok olykor ne csak büntetést kapjanak, hanem szükség esetén segítséget és útmutatást is, hogy legközelebb helyesen cselekedjenek.
Úgy gondolom, hogy ez fontos szerep számomra a szerveren, és lehetőséget adna arra is, hogy tovább fejlődjek adminisztrátori tapasztalatban.

Utoljára szerkesztve:
Szia!
Örömmel értesítelek hogy a lapodat elfogadjuk így szeretnélek meghívni egy discord meghallgatásra. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

• Imádom
Reactions: Dungó