- Június 10, 2025
- 256
- 717
- Karakter
- a Keantay Gilbert
Sziasztok ebben a témában részletesen leírom a drogtermesztés részletes menetét a szüretelésig, majd annak gyártási folyamatát.
Hogyan is kezdjünk neki?
Ebben a témában ez egy kicsit bővebb, jobban kifejtett pont lesz, nagyban attól függ, hogy civil vagy illegális frakció (f3) tagja vagy e. Amennyiben civil vagy, avagy nonscript szervezet tagja vagy IC kapcsolataid közt kell lenni egy, illegális frakciósnak ki elkészíti számodra a kiválasztott drog palántát. Amennyiben rendelkezel F3 panellel a palánta legyártásához szükséges rendelkeznek blueprint tudással amit az NPC-től tudsz megvenni szétszórva a mapon.
Mi szükséges a palántához?
A palántához több szükséges dolog is kell, amelyet a hobbi boltban tudsz beszerezni, illetve mostmár megtalálható egy-két boltban is a szerveren. A hobbi boltot egy piros ecset ikon jelzi Los Santos déli részén
Milyen palánták vannak a szerveren?
A szerveren három darab palántát különböztetünk meg:
- Kender palánta
- Mák palánta
- Koka palánta
Termesztés a gyakorlatban
Ha már rendelkezünk a lekraftolt palántákkal az inventorynkba jobb klikk segítségével tudjuk letenni. Fontos (!) később pozicionálni a cserepet nem tudod, így a lehelyezésnél légy magabiztos, hogy hol szeretnéd, hogy legyen. Lehelyezést követően azonnal öntözzük meg, egy cserépre körülbelül, hogy 100%-os legyen a nedvesség, három-négy darab flakon víz kell.
Milyen gyakorisággal érdemes öntözni, mikor érik be a termés?
Személyes tapasztalataimat tudom megosztani ebben a témában, az öntözés gyakorisága nálam naponta egyszer történt meg, de akkor mindig feltöltöttem 100%-ra. Tanácsolni tudom, hogy míg be nem ér a termés mindennap este vagy egy adott napszakba naponta nézzetek rá a növényekre. A termés viszonylag hamar beér, amit én észrevettem 2-3 nap.
Aratás, drog gyártás
Növényünk aratásához egy ollóra lesz szükség
Gyártható drogok
Kokalevél --> Kokain
Mák --> Heroinos fecskendő
Mariuhána --> Füves cigaretta