IC ADATLAPTeljes neve: Drake Scofield
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 1998.06.12.
Születési hely: Las Venturas.
Életkor: 27
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1-124-763
Drake Scofield 1998. június 12-én született Las Venturas városában. Itt nőtt fel. Fiatal felnőttként fontosnak tartotta a fegyelmet, a kitartást és a szolgálatot. Emiatt csatlakozott a Los Santos Police Departmenthez. Itt sok mindent megtanult. Megtanulta, hogyan hozzon gyors döntéseket, hogyan dolgozzon csapatban és hogyan legyen felelősségteljes.
Később személyes okok miatt elhagyta a rendőrséget. Saját vállalkozást alapított. Vállalkozóként tovább fejlesztette a vezetői képességeit. Megtanulta, hogyan kezeljen embereket és bonyolult helyzeteket. De a rendőri munka iránti elkötelezettsége nem változott. Úgy gondolja, hogy a korábbi tapasztalata és az élettapasztalata alkalmas arra, hogy ismét a Los Santos Police Departmentnél dolgozzon. Célja, hogy becsületesen dolgozzon, kövesse a szabályokat és tisztelje a közösséget. Ezzel hozzájárulhat Los Santos közbiztonságának megőrzéséhez.
Később személyes okok miatt elhagyta a rendőrséget. Saját vállalkozást alapított. Vállalkozóként tovább fejlesztette a vezetői képességeit. Megtanulta, hogyan kezeljen embereket és bonyolult helyzeteket. De a rendőri munka iránti elkötelezettsége nem változott. Úgy gondolja, hogy a korábbi tapasztalata és az élettapasztalata alkalmas arra, hogy ismét a Los Santos Police Departmentnél dolgozzon. Célja, hogy becsületesen dolgozzon, kövesse a szabályokat és tisztelje a közösséget. Ezzel hozzájárulhat Los Santos közbiztonságának megőrzéséhez.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ x ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Attila/Ati. DC:Mr.Nobody#8696
Életkorod: 23
Játszott percek a szerveren: 478óra.
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Napi szinten 2-3 óra kb. Ez változhat attól függ milyen munkám lesz.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Nevem és a korom tudjátok szóval ezeket passzolom. Jelenleg új munkát keresek eddig DPD futárként dolgoztam.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen több szerverről is még itt is voltam rendvédelmis.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2025.05.09-én volt az első regisztrációm, illetve megfordultam a szerveren mentősként, LSPD-s ként.
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Drake Scofield
Dátum: 25.07.2026
Drake Scofield
Dátum: 25.07.2026