Drake Clain MEDIC Application

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Nagyi

Újonc
Május 16, 2026
6
0
Karakter
Drake Clain

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
✚ MEDIC APPLICATION FORM ✚

ADATOK

Teljes neve
Drake Clain

Mióta tagja az állományunknak?
2026.05.19

Rendfokozata és jelvényszáma

SEB/Deputy Sheriff +1 #1010

JELENTKEZÉS INDOKLÁSA

Miért szeretne az alosztály tagja lenni?
Azért szeretnék az alosztály tagja lenni, mivel szeretném egy kicsi változatosságá tenni mindennapjaimat. Valamint egy erős,segítőkész egy ember vagyok, és ott segitek ahol csak tudok. És szeretnék ugymond életeket menteni és ott segiteni ahol csak tudok. Ezzel is kisegitve a sheriffséget.

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mint MEDIC, mi a feladatod egy akció során?
Egy feladat során, akár minél gyorsabban is ellátni a személyt aki sérült, hogy tudjanak eljárni utána a továbbiakban biztonsagosan.

Mit tenne, ha egy helyszínen több sérülttel találkozna?
Ha egy helyszinen netán több sérült lenne, akkor jelzek tovább kollégáknak hátha elérhető még MEDIC aki kitudna érkezni a helyszinre. Ha netán egyedül maradok erre, akkor minél gyorsabban probalom ellatni a többi sérültet is.

NYILATKOZAT

A jelentkezésem benyújtásával kijelentem, hogy a megadott válaszok a saját munkám eredményei, valamint a legjobb tudásom szerint teljesek, valósak és pontosak.

Elfogadom továbbá, hogy a MEDIC alosztály tagjaként köteles vagyok az alosztály szabályzatát, működési rendjét és elvárásait betartani.

Kelt: 23/06/2026
Aláírás: Deputy D.Clain

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
✚ MEDIC DIVISION ✚

Tisztelt Jelentkező!
A SASD | MEDIC DIVISION megkapta és feldolgozta a benyújtott jelentkezési formanyomtatványát.
A jelentkezés kiértékelése a Medic Commander jóváhagyásával megtörtént.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy jelentkezését ELFOGADTUK, mivel megfelelt az alosztály által támasztott elvárásoknak.
Kérjük, a továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az alábbi személlyel:

✪ Miles Barrett

Amennyiben bármilyen komplikáció merül fel a felvételi eljárás során, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Medic Commanderrel.

Kelt: 23/06/2026
Aláírás: Miles Barrett

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.