Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Bruder-Dorothy D Ramenov - 24
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok! Régóta aktív tagja vagyok a WestMTA közösségének. Jelenleg az LSPD egyik leadere vagyok, így napi szinten részt veszek a szerver életében, és jól ismerem az RP világát. Igazából nagyjából mindenki ismer.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szeretnék adminsegéd lenni, mert régóta aktív tagja vagyok a szerver közösségének, és fontosnak tartom, hogy segítsek fenntartani a rendet és a jó hangulatot. Szeretem a szervert, rengeteg időt töltök rajta, és úgy érzem, hogy a tapasztalataimmal, valamint a szabályok ismeretével hasznos tagja tudnék lenni a csapatnak.
Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata, hogy támogatást nyújtson az admincsapatnak a szerver zavartalan működése érdekében. Ez magában foglalja a játékosok irányítását, kérdések megválaszolását, kisebb szabálysértések kezelést, vagy a kezdő játékosok segítése az eligazodásban.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Hetek óta majdnem napi szinten Idg. As. vagyok. Több nagyobb szerveren is megfordultam már mint adminsegéd/admin, és ezeket a tapasztalataimat is tudnám hasznosítani.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: Segítőkész,Megbízható,Kitartó. Negatív:Türelmetlen,Trágár,Lusta (néha)
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Egyelőre nem, mivel az LSPD egyik vezetője vagyok, és erre most nagyobb figyelmet kell fordítanom. Későbbiekben lehet róla szó, ha minden rendben lesz a PD-n belül. Miért? Mert szeretnék segíteni a játékosoknak, illetve kiszűrni azokat, akik megszegik a szabályokat. Ahogy fentebb is említettem, korábban nagyobb szervereken is voltam adminisztrátor, így a tapasztalataimat itt is hasznosan tudnám kamatoztatni.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Napi 2-3 óra, de ez változhat a munkám miatt (Negatív és pozítiv irányba is ). Amennyit fent vagyok a szerveren azt tudom fordítani AS feladatára is.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Iratok ki váltása, munka. Binco: Karakteréhez megfelelő ruházat ki választása. Bank: Bankszámla nyitása, mivel valamelyik munkához kell egy bankszámla illetve jobb a bankban tartani a pénzt mint kézben.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Ha egy kezdő játékos kérdezné meg tőlem, hogyan működik a szerver, először is nyugodt hangnemben, türelmesen elmagyaráznám neki a legalapvetőbb dolgokat: hogy ez egy RP, azaz szerepjáték alapú szerver, ahol a cél az, hogy a karaktered életét játsszd el, minél életszerűbben, a szabályokat betartva. Kiemelném, hogy itt nem csak "játszunk", hanem egy közösség részei vagyunk, ahol mindenkinek oda kell figyelnie a másikra.
Azt is elmondanám neki, hogyan működik az RP: mit jelent az IC (In Character) és OOC (Out of Character), mire való a /me, /do, /b és más alap parancsok. Megmutatnám, hogyan tud munkát vállalni, pénzt keresni, járművet venni, és hogy hol találja az információkat – például fórum, discord, szabályzat.
Nem csak információt adnék át, hanem kérdeznék is: mire kíváncsi, miben szeretne elmélyülni? A cél az, hogy ne elvesszen, hanem elkezdje élvezni a szerver nyújtotta lehetőségeket.