Donald Michael

Devi

Barangoló
Október 27, 2025
33
1
Karakter
Tyrese Coleman
DqpO8q4.png

Los Santos Police Department

Application Form

[/CENTER]

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:

-Donald Michael-

Születési helye, ideje:

-Los Angeles, 1987.09.08.-

Bejelentett lakcíme:

-N/A-

Legmagasabb iskolai végzettsége:

-Rendészeti-

Telefonszáma:

-1131355-

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):

-Donald Michael egy Los Angelesi kis férfi. Körülbelül 10 éve döntötte el hogy akar valami rendes be jelentett munkát és meg akarja magát mérettetni hogy mennyi jó egy rendvédelmi munkában. Már gyerek korában el döntötte hogy rendőr szeretne lenni. Mivel haverját Raimund Binder-t fel vették ide el döntötte hogy ő is jelentkezik. és meg próbálja hogy milyen ez a rendvédelem. Anyukája soha nem engedte meg neki hogy rendőrökkel mivel az anyja egy olyan személy volt aki nem szerette őket.-

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?

-Máté-

Hány éves vagy?

-14 éves vagyok-

Jelenleg hány játszott perced van?

-5185-

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?

-Nem voltam még-

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)

-https://imgur.com/a/fWEcS9D-

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?

-Igen-

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)

-

1. 14 éves vagyok és Máté a nevem. Szeretek a családommal időt tölteni és a szabad időmet a kedvenc GTA:SA szerveremen a WestMTA-n töltöm. Semmi mással nem szoktam játszani. Ha kell persze akkor haverokkal cs2-zök de havi 1-szer van ilyen xd. sokat szoktam lent lenni (3 naponta 1-3 óra délután suli után) és akkor mindig rollerezek, focizok, haverral beszélgetek és a dunapartot bámulni. Naponta azért a családdal is szoktam játszani szóval nem csak a gép van

-

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?

-Azért mivel szeretem ezt a frakit és szeretnék egy frakiban tartozni-

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Donald Michael
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta jelentkezését.

Ennek eredményeként, hosszadalmas átgondolás után elutasítottuk, mivel a hátterét és múltját elégtelennek ítéltük meg.

A következő ciklusban lehetősége lesz újra benyújtani jelentkezését.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne a jelentkezése elutasításával kapcsolatban, kérjük, keresse a Recruitment and Employment Division munkatársait.

Jonathan Ortiz​

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department