Donald Michael Jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Devi

Barangoló
Október 27, 2025
34
2
Karakter
Tyrese Coleman
sherifflogo2.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT

APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

I. In Character:(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)

1. Jelentkező teljes neve: Donald Michael
2. Jelentkező születési helye, ideje: 1987.09.10. Las Vegas
3. Állampolgárság: Magyar, Román
4. Elérhetősége(i):
5. Telefonszám: 1129355
6. E-mail: N/A
7. Bejelentett lakcíme: N/A
8. Előző munkahelye(i)?: Csomag szállító cég. (Select Gruop Company (Régen), Danube Logistics (most)
9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: a Select Gruopot azért mert találtam egy jobb céget a Danube Logistics-et.

II. Kiegészítő kérdések:(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!) Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!

1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha van, akkor részletezze: N/A
2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: Boxer (fegyver) használata miatt. De senkit nem öltem vele
4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha igen --, akkor részletezze: Legalábbis remélem

III. Out Of Character:(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)

1. Hogyan szólíthatunk?: Máté
2. Mennyi idős vagy?: 14 de pár nap múlva 15
3. Játszott percek a szerveren: 4200p (kerekítve)
4. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: lassan 9 hónapja kissebb-nagyobb kihagyással
5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Semmilyenbe
Mi volt a távozásod indoka(i)?: N/A
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Valamennyivel igen
7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Az amerikai egy kicsit szigorubb meg a fegyverekmások
8. Csatolj egy képet a következőkről:
↳ Adminjailekről: A volt barátom vitt bele minden balhéba. De már bannolták őt.
↳ Kitiltásokról:
↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: VPozitív: Kedves vagyok, Jó fej, Segítőkész Negatív: Gyorsn fel idegesítenek, és ennyi
10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Máté vagyok 14 és fél éves. Szeretek utazgatni és tanulni is. (már amennyire). Sokat szoktam játszani és a hobbim az az airsoftozás. Az életem nagyon egyszerű és könnyű.

Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!​
Kelt: 23.04.2026
Teljes név: Nagy Máté Levente

sherifflogo.png

Mr. Michael.
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau megkapta levelét!
Jelentkezését hamarosan felülvizsgáljuk, és értesíteni fogjuk a jelentkezése állapotáról.
Az elbírálás a 24–48 órán belül megtörténik.
Szíves türelmét kérjük.

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Sheriff, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Kedvelés
Reactions: Devi
sherifflogo.png

Mr. Michael.
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau felülvizsgálta jelentkezését.
Jelentkezését alapos vizsgálatnak vetettük alá.

Ennek eredményeként a jelentkezését hosszadalmas átgondolás után elutasítottuk, mivel a hátterét és múltját a jelentkezés elbírálása szempontjából elégtelennek ítéltük.

((A döntést meghatározó indok(ok):

1. Rövid időn belül sok Adminjail.
2. Pontatlan, helytelen válaszok. Nézz után, hogy pontosan mit is csinál az Amerikai rendőrség...
3. Helyesírási hibák.. Továbbá a cím se az amit meg kell adni, már ez magában elutasítást érdemelt...))

A következő ciklusban lehetősége lesz újra benyújtani jelentkezését.
Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne a jelentkezése elutasításával kapcsolatban, kérjük, keresse a Training Bureau munkatársait.

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Sheriff, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Szomorú
Reactions: Devi
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.