Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Teljes neve:
Donald MichaelAnyja neve:
Nem tudja mivel születésekor el hagyta az anyjaSzületési hely, idő:
1987.09.10Személyigazolvány száma:
ID-BOPA6792Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-NWYJ6792Állampolgárság:
Magyar, RománBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
N/ATelefonszáma:
1129355Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
RendészetiIntézmény neve:
Los Santos Elementary SchoolVégzettség megszerzésének ideje:
2011.01.21Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
MátéÉletkorod:
14Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
kb. 3 éveMióta játszol a WestMTA szerverén?
9 hónapja de sokat ki hagytamVoltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
NemCsatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
[URL='https://forum.westmta.com/file:///C%3A/Users/Mate/Pictures/Screenshots/K%C3%A9perny%C5%91k%C3%A9p%202026-04-23%20124948.png']UCP kép[/URL] (a barátom szokott engem rá venni arra hogy menjünk rabolni de én nem nagyon akarok. és mindig forgalmas helyre viszem őt hogy legyen vége. csak senkinek nem mondom el. De eddig senkitől nem vettem el semmit. és fegyóm sincsen se semmi illegál.)Mesélj magadról pár mondatban:
Máté vagyok 14 és fél éves. Szeretek utazgatni és tanulni is. (már amennyire). Sokat szoktam játszani és a hobbim az az airsoftozás. Az életem nagyon egyszerű és könnyű.Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Először elviszem egy árnyékos helyre és le fektetem. Utána vízzel borogatom vagy legyezem és ha magánál van akkor szépen lassan vizet adok neki. Ha nem lélegzik el kezdem újra éleszteni és hívok közben mentőt.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
El kezdem langyos vízzel hűteni és 5-10 percig ott hagyom. Ha hólyagos akkor nem pokkasztom ki és ha van rajta ékszer azt le veszem.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Akkor használnék hogyha nyaki sérülése lenne valakinekMivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Le kapcsolom a biztosítékot és Por oltóval kezdem el oltaniSoroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Tömlő, Por oltó, Feszitő vas, Létra, HőkameraSoroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
hordágy, oxigén palack, vérnyomás mérő, bandázs/ bandage, infúzióJELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.04.23
Aláírás: NML
Aláírás: NML
Utoljára szerkesztve: