WestMTA Admin jelentkezés.
Bemutatkozás:
Sziasztok, Győzőnek hívnak! 19 éves vagyok, dolgozom, de természetesen nagyon sok időm van emellett. Dunaújvárosban lakom, barátnőmmel mostanság elkezdtem játszani WestMTA-n. Lassan 2017–2018 óta aktív vagyok az MTA community-ben mint játékos. Nagyon sok szerveren megfordultam mint admin/játékos, tapasztalatom természetesen van. Objektíven kezelem a helyzeteket, és a konstrukció, szabályépítésében és a közösség fejlesztésében közvetlenül szeretek részt venni.
Mennyi időt tudnál dutyban tölteni?
Dolgozom viszont időm nagyon sok van ezért is szeretném valahogyan elütni az időt, mint admin vagy játékos, napi 4-5 óra fix!
soha nem voltam inaktív!
Mennyit tapasztalatod van admin/roleplay téren?
Mint ahogy említettem 2017-2018-ban kezdtem játszani, kisebb kihagyásokkal, sok tapasztalatom van RolePlay téren, sokat töltöttem DawnMTA és fivem szervereken. Az imént említett DawnMTA szerveren Szuperadmin és sok más pozíciót töltöttembe időközönként. összesen 3 évet voltam admin. 1 évet mint sima admin 1-től 5-ig.
Miért téged válasszunk?
Úgy gondolom azért is lennék jó adminnak, mert tökéletesen kezelem az adminügyeket, illetve korrektívan állok hozzá minden egyes ügyhöz amivel dolgom van,
szeretem teljes mértékben kivizsgálni az ügy tárgyát, és az érmekét oldalát szemmel tartva eljárni!
Természetesen az admin teammel is nagyon egyet tudok érteni, gyorsan megtalálom a közös pontot az emberek 99%-ával, teljesen támogató és segítőkész vagyok! minden dolgot szem elött tartok, a legkisebbtől a legnagyobbig.
Miért szeretnél admin lenni?
Azért szeretnék admin lenni a WestMTA-n mivel nagyon sok szerveren megfordultam, mint admin, és szeretném ha egy ennyire korrekt szerver bővítené tudásom illetve a karrierem amit MTA szervereken töltöttem, nyilván hosszútávon gondoltam!
Nagyon tetszik ez az egész közösség, sok jó élményt kaptam az eddig eltöltött napokban a szerveren! Illetve egy ismerős és az admin team miatt szeretnék admin lenni, nem tudom hogyan de az elmúlt 1 évben egy szerver se tudta felkelteni ennyire a figyelmem, hogy még admin is szeretnék lenni!
UCP Adminjailek és kitiltások:
Mit tudsz adni a szervernek és a csapatnak?
Természetesen fejlődő tendenciákkal rendelkezem, ebben az esetben szeretném támogatni a szerver összes tevékenységét, az időmmel illetve a tapasztalatommal.
Az Admin csapatnak nagyon sok mindenben tudok segíteni, mint ahogy fent említettem segítőkész vagyok mindenben, nem csak játékon belül, hanem akár való életben!