IC ADATLAPTeljes neve: Dianna Di Cone
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 1998.11.25
Születési hely: Los Santos
Életkor: 27
Nem: Nő
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1129706
Az én nevem Dianna Di Cone Los Santosban születtem 1998 őszén. Igen elég fiatal vagyok, de voltam már más városban rendvédelmi szervnél, jónak tartom magam ebben a szakmában, az erősségeim közé tartozik a nyomozás, és a higgadtság. A helyzet megoldásom én úgy gondolom jó nem kezdek el pánikolni krízis helyezetekben, próbálom megoldani hideg fejjel a dolgot. Nyomozói rangot is elértem, illetve vezetői rangot is ezt igyekszem majd bizonyítani. Az a célom hogy megvédjem a városban lakó polgárokat, szolgáljak és védjek. Nem csak rendőri munkát végeztem voltam katona is és résztvettem jó pár misszióban, és igen ezek tanítottak bőven. Nem idegen számomra sem a rádiózás, sem a papír munka. Úgy vélekedem magamról hogy jól dolgozok csapatban, a társaságban könnyen be tudok illeszkedni. Szeretem azt amikor valami helyzetben pörögni kell mert ott kijön az egyéniségem és a megoldóképességem. Remélem ezt bemutathatom majd.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen[ - ] Nem
[ - ] Igen[ - ] Nem
- [ - ] Igen
- [ X ] Nem
[*] Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
- [ - ] Igen
- [ X ] Nem
[*] Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
- [ X ] Soha
- [ - ] Az elmúlt 6 hónapban
- [ - ] Az elmúlt 12 hónapban
- [ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
[*] Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
- [ - ] Igen
- [ X] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Zoli, dc:Fear_Syenxx
Életkorod: 16
Játszott percek a szerveren: 1561
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? naponta 3-5 óra
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Sziasztok Zoli vagyok, 16 éves, körülbelül 5-6 éve RP-zek, és ez alatt sokat tanultam fejlődtem. Sok szerveren voltam már legál/illegál frakcióban.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) igen, voltam már más szerveren.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2025.11.07-én kezdtem ott kb 1 hónapot nyomtam és ma kezdtem el újra.
ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
VÁLASZ
Dátum: VÁLASZ
VÁLASZ
Dátum: VÁLASZ