- Június 7, 2026
- 4
- 0
- Karakter
- Lukas Peterson
IC ADATLAPTeljes neve: Dexter Afton
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2001.08.28
Születési hely: Los santos
Életkor: 25
Nem: Férfi
Állampolgárság: Usa
Telefonszám: 1132409
A nevem Dexter Afton, egy 25 éves, elkötelezett és fegyelmezett állampolgár vagyok Los Santosból. Korábban a katonaságnál szolgáltam, ahol rengeteg tapasztalatot és elméleti, valamint gyakorlati tudást halmoztam fel. A seregben kitartó munkámmal egészen a tizedesi rangig sikerült eljutnom, amire a mai napig büszke vagyok. A katonai szolgálatom befejezése után postai futárként helyezkedtem el a civil életben. Ez a munkakör kiválóan fejlesztette a helyismeretemet, a pontosságomat és a jó kommunikációs készségemet az emberekkel. Bár a futári munkámat is felelősségteljesen végeztem, mindig is az volt a leghőbb vágyam, hogy rendőrként szolgálhassak. Úgy gondolom, hogy a katonai fegyelmem és a lakossággal való tisztelettudó bánásmódom révén értékes tagja lennék az LAPD csapatának.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ x ] Igen[ - ] Nem
[ - ] Igen[ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: László,slaco0884
Életkorod: 15
Játszott percek a szerveren: 8424
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 21 órát
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Laci vagyok 15 éves rendőr szeretnék lenni a közel jövőben Kárpátalján élek!Közép iskolás vagyok!Szeretek A WestMTA szerveren játszani!
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Nem rendelkezem!
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2026.06 ban csatlakoztam!,még nem voltam frakcióban!
ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Dexter Afton
Dátum: 2026.08.26
Dexter Afton
Dátum: 2026.08.26
Utoljára szerkesztve: