Application Form — Agent Trainee
I. SECTION - PERSONAL INFORMATION
[1.1] Teljes név:
[*] Devon Christopher[1.2] Születési dátum:
[*] 13/március/1988[1.3] Születési hely:
[*] New Jersey[1.4] Állampolgárság(ok):
[*] Amerikai[1.5] Lakcím:
[*] 7014-6916 Mountain View Ave, Glen Park, CA 90255, USA[1.6] Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
[*] IGEN[x] | NEM [-][1.7] Rendelkezik érvényes fegyvertartási engedéllyel?
[*] IGEN[-] | NEM [x][1.8] E-MAIL cím:
[1.9] Önéletrajz:
Az legalább tíz összefüggő mondatból kell állnia.[*] Személyes adataim:
Név: Devon Christopher
Születési dátum: 1988. március 13.
Email: devonchris@westmail.com
Célom: Olyan pozíció keresése, ahol ki tudom használni a problémamegoldó képességemet, inteligenciámat és a sok-sok tapasztalatomat, miközben újabb kihívásokkal nézek szembe és új lehetséget kaphassak arra, hogy egy jobb, legális irányba forduljon az életem.
Szakmai tapasztalataim:
- Szabadúszó tanácsadó (2015 - jelenleg):
Illegális üzleti tevékenységek, információgyűjtés és stratégiai tanácsadás területein tevékenykedtem, ahol kiváló problémamegoldó és vezeti képességeket szereztem. Ezeket a tapasztalatokat most legális területen szeretném az elnyömre juttatni.
- Alvilági kapcsolatok és menedzsment (2005 - 2015)
Feladataim közé tartozott különféle illegális tevékenységek koordinálása és lebonyolítása. Ez idszak alatt megszereztem az emberek kezeléséhez, tárgyalásához és kockázatkezeléshez szüksgéges képességeket is.
Képzettség:
- Önképzés és tapasztalati tanulás: AZ évek során önállóan fejlesztettem üzleti, logikai és stratégiai gondolkodási készségemet, különös tekintettel a gyors helyzetfelismerésre és döntéshozásokra.
Készségek:
- Kiváló problémamegoldó és stratégia gondolkodás
- Tárgyalás és embereki közötti kapcsolatok kezelése
- Gyors helyzetfelismerés és alkalmazkodás
- Diszkréció és titoktartás
Egyéb:
- Érdekldési köreim: Önképzés, logikai feladatok, taktikai játékok
- Önkétesség: Helyi közösségi szolgalatok és fiatalok mentorálása.
II. SECTION - LATERAL INFORMATION
[2.1] Miért szeretne az FBI-nál dolgozni?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban.[*] Azért szeretnék az FBI-nál dolgozni mert úgy érzem, itt az idm jó útra térni, és a múltbeli hibáimat helyrehozni. Illegális tevékenységeimbl szerzet tapsztalataimat a törvény oldalán hasznosítanám, különösen az alvilág elleni harcban. Az FBI-ban látom annak a lehetségét, hogy pozitív változást hozhassak a saját életemben és másokéban is, miközben valódi célt szolgálok.[2.2] Milyen képességekkel és tapasztalattal rendelkezik, amelyek segíthetik az FBI munkáját?
Válaszát részletezze négy darab bő, egész mondatban.[*] Alaposan ismerem a bűnszervezetek működését, stratégiáit, ami lehetővé teszi számomra, hogy értékes információkat nyújtsak az FBI-nak az alvilág elleni harcban. Kiváló problémamegoldó vagyok, aki gyorsan felismeri a helyzeteket és hatékonyan reagálok rájuk, különösen stresszes körülmények között. Tapasztalt vagyok a kockázatkezelésben, és jól tudom, hogyan kell kezelni a bonyolult és veszélyes szituációkat. Ezek a készségek és tapasztalatok hasznosak lehetnek az FBI nyomozásai során, különösen a szervezett bűnözés elleni küzdelemben.[2.3] Van-e büntetőeljárásban része, vagy volt-e korábban ilyen eljárásban?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban amennyiben igen..[*] Eddig mindig elkerültem a bünteteljárásokat, mivel folyamatosan rendkívül óvatosan és körültekinten járkáltam az illegális tevékenységek során. Bár részt vettem számos illegális ügyletben, soha nem kaptak el vagy vádoltak meg hivatalosan. Emiatt nem szerepelek a bűnügyi nyilvántartásban, és nincs ellenem folyamatban lév vagy korábbi bünteteljárás.[2.4] Van-e olyan kapcsolata, amely akadályozhatja az FBI munkájában való részvételét?
Amennyiben igen, válaszát részletezze hat darab bő, egész mondatban amennyiben igen..[*] Van egy két műltbeli kapcsolatom az alvilágból, amelyek potenciálisan akadályozhatják az FBI munkámban való részvételt. Ezek a kapcsolatok bizalmi kérdést vetnek fel, és fennáll annak a veszélye, hogy a múltbeli ismeretségeim befolyásolhatják itélőképességemet. Ugyan akkor eltökélt vagyok, hogy megszakítsak minden ilyen kapcsolatot, és teljesen a törvényes oldalon álljak.
III. SECTION - OUT OF CHARACTER INFORMATION
[3.1] Hogyan szólíthatunk, hány éves vagy?
[*] Tamás vagyok, 16 éves.[3.2] Mióta vagy aktív játékosa a WestMTA közösségének?
[*] Mai nap során kezdtem el a szerveren játszani. (08.26.)[3.3] Mi miatt érzed úgy, hogy a mi köreinkbe szeretnél tartozni?
[*] Azért érzem így, mivel elég sok tapasztalatom van az RP világában, úgy szint a rendvédelmi RP-ben. Ezek mellett egy sgeítőkész, kedves, elszánt személy vagyok. [3.4] Hányszor voltál adminjailbe helyezve, illetve kitiltva a szerverről? [KÉP KÖTELEZŐ!]
[*] Nem voltam még. [3.5] Csatolj a névváltásaidról egy képet!