Devon Christopher jelentkezése az FBI állományához.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kavics

Újonc
Augusztus 26, 2024
1
1
Karakter
Devon Christopher
aMDEmco.png

Application Form — Agent Trainee

I. SECTION - PERSONAL INFORMATION
[1.1] Teljes név:
[*] Devon Christopher
[1.2] Születési dátum:
[*] 13/március/1988
[1.3] Születési hely:
[*] New Jersey
[1.4] Állampolgárság(ok):
[*] Amerikai
[1.5] Lakcím:
[*] 7014-6916 Mountain View Ave, Glen Park, CA 90255, USA
[1.6] Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
[*] IGEN[x] | NEM [-]
[1.7] Rendelkezik érvényes fegyvertartási engedéllyel?
[*] IGEN[-] | NEM [x]
[1.8] E-MAIL cím:
[1.9] Önéletrajz:
Az legalább tíz összefüggő mondatból kell állnia.
[*] Személyes adataim:
Név: Devon Christopher
Születési dátum: 1988. március 13.
Email: devonchris@westmail.com
Célom: Olyan pozíció keresése, ahol ki tudom használni a problémamegoldó képességemet, inteligenciámat és a sok-sok tapasztalatomat, miközben újabb kihívásokkal nézek szembe és új lehetséget kaphassak arra, hogy egy jobb, legális irányba forduljon az életem.
Szakmai tapasztalataim:
- Szabadúszó tanácsadó (2015 - jelenleg):
Illegális üzleti tevékenységek, információgyűjtés és stratégiai tanácsadás területein tevékenykedtem, ahol kiváló problémamegoldó és vezeti képességeket szereztem. Ezeket a tapasztalatokat most legális területen szeretném az elnyömre juttatni.
- Alvilági kapcsolatok és menedzsment (2005 - 2015)
Feladataim közé tartozott különféle illegális tevékenységek koordinálása és lebonyolítása. Ez idszak alatt megszereztem az emberek kezeléséhez, tárgyalásához és kockázatkezeléshez szüksgéges képességeket is.
Képzettség:
- Önképzés és tapasztalati tanulás: AZ évek során önállóan fejlesztettem üzleti, logikai és stratégiai gondolkodási készségemet, különös tekintettel a gyors helyzetfelismerésre és döntéshozásokra.
Készségek:
- Kiváló problémamegoldó és stratégia gondolkodás
- Tárgyalás és embereki közötti kapcsolatok kezelése
- Gyors helyzetfelismerés és alkalmazkodás
- Diszkréció és titoktartás
Egyéb:
- Érdekldési köreim: Önképzés, logikai feladatok, taktikai játékok
- Önkétesség: Helyi közösségi szolgalatok és fiatalok mentorálása.

II. SECTION - LATERAL INFORMATION
[2.1] Miért szeretne az FBI-nál dolgozni?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban.
[*] Azért szeretnék az FBI-nál dolgozni mert úgy érzem, itt az idm jó útra térni, és a múltbeli hibáimat helyrehozni. Illegális tevékenységeimbl szerzet tapsztalataimat a törvény oldalán hasznosítanám, különösen az alvilág elleni harcban. Az FBI-ban látom annak a lehetségét, hogy pozitív változást hozhassak a saját életemben és másokéban is, miközben valódi célt szolgálok.
[2.2] Milyen képességekkel és tapasztalattal rendelkezik, amelyek segíthetik az FBI munkáját?
Válaszát részletezze négy darab bő, egész mondatban.
[*] Alaposan ismerem a bűnszervezetek működését, stratégiáit, ami lehetővé teszi számomra, hogy értékes információkat nyújtsak az FBI-nak az alvilág elleni harcban. Kiváló problémamegoldó vagyok, aki gyorsan felismeri a helyzeteket és hatékonyan reagálok rájuk, különösen stresszes körülmények között. Tapasztalt vagyok a kockázatkezelésben, és jól tudom, hogyan kell kezelni a bonyolult és veszélyes szituációkat. Ezek a készségek és tapasztalatok hasznosak lehetnek az FBI nyomozásai során, különösen a szervezett bűnözés elleni küzdelemben.
[2.3] Van-e büntetőeljárásban része, vagy volt-e korábban ilyen eljárásban?
Válaszát részletezze három darab bő, egész mondatban amennyiben igen..
[*] Eddig mindig elkerültem a bünteteljárásokat, mivel folyamatosan rendkívül óvatosan és körültekinten járkáltam az illegális tevékenységek során. Bár részt vettem számos illegális ügyletben, soha nem kaptak el vagy vádoltak meg hivatalosan. Emiatt nem szerepelek a bűnügyi nyilvántartásban, és nincs ellenem folyamatban lév vagy korábbi bünteteljárás.
[2.4] Van-e olyan kapcsolata, amely akadályozhatja az FBI munkájában való részvételét?
Amennyiben igen, válaszát részletezze hat darab bő, egész mondatban amennyiben igen..
[*] Van egy két műltbeli kapcsolatom az alvilágból, amelyek potenciálisan akadályozhatják az FBI munkámban való részvételt. Ezek a kapcsolatok bizalmi kérdést vetnek fel, és fennáll annak a veszélye, hogy a múltbeli ismeretségeim befolyásolhatják itélőképességemet. Ugyan akkor eltökélt vagyok, hogy megszakítsak minden ilyen kapcsolatot, és teljesen a törvényes oldalon álljak.

III. SECTION - OUT OF CHARACTER INFORMATION
[3.1] Hogyan szólíthatunk, hány éves vagy?
[*] Tamás vagyok, 16 éves.
[3.2] Mióta vagy aktív játékosa a WestMTA közösségének?
[*] Mai nap során kezdtem el a szerveren játszani. (08.26.)
[3.3] Mi miatt érzed úgy, hogy a mi köreinkbe szeretnél tartozni?
[*] Azért érzem így, mivel elég sok tapasztalatom van az RP világában, úgy szint a rendvédelmi RP-ben. Ezek mellett egy sgeítőkész, kedves, elszánt személy vagyok.
[3.4] Hányszor voltál adminjailbe helyezve, illetve kitiltva a szerverről? [KÉP KÖTELEZŐ!]
[*] Nem voltam még.
[3.5] Csatolj a névváltásaidról egy képet!

• Imádom
Reactions: Nico

Nico

Kittychino
Fő Globális Moderátor
Január 1, 2023
111
50
Karakter
🇺🇸 Nathan Hayes
image.png

Federal Bureau of Investigation National Academy

Tisztelt Devon Christopher!
Értesítjük, hogy

A(z) FBI Humán Erőforrások osztálya megkapta, és feldolgozta jelentkezését.
A jelentkezési űrlapja
elfogadott státuszt foglal magába.

Az akadémia felvételi procedúrájával kapcsolatos információkat az elkövetkezendő huszonnégy órában elektronikus levél formájában fogjuk továbbítani.

Üdvözlettel,

Special Agent in Charge, Ryan Mitchell
Human Resources Branch
Federal Bureau of Investigation, Los Santos Field Office

((Megjegyzés: Szép munka))

• Kedvelés
Reactions: Darki
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.