InGame neved:
► Deveron Ford ◄
A kitiltás időpontja:
► 2026. 03. 07. ◄
A kitiltás időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki kitiltott:
► Bruder ◄
Kitiltás indoka:
► Közösségrombolás, Admin minősítés ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► A ban indoka közel sem fedi a teljes valóságot a kitiltásomat illetően. Mint valaki, aki a szerver megnyitása előtt már HÁROM évvel jelen volt, és nem sokkal a nyitás után távozott, olyan munkát adtam ki a kezeim közül, és olyan döntéseket hoztam amik a szerver jövőjére nézve a minél realisztikusabb, de az élvezet határait nem romboló élményt hoznak a jövő játékosainak. A több mint egy éves szünetem után visszatértem a szerverre, hiszen meg lettem hívva egy legális frakcióba, hogy segítsem a vezetőséget a tudásommal és a rendelkezésemre álló kézikönyvemmel. A szervertől történő távollétem alatt külföldi roleplay szervereken játszottam, és visszatérve WestMTA-ra, hasonló roleplay minőséget, és szintet vártam el, legfőképp a szerver menedzsmentjétől, aminek akkoriban még Bruder is tagja volt. Valójában sosem illettem semelyik Adminisztrátori tagot direkt jelzőkkel, kizárólag irányított kritikákkal. A közösségrombolás résszel pedig végképp nem értek egyet, hiszen elegendő a profilomra, és a múltbéli posztjaimra ránézni. Nem azért szántam éveket egy projektre akkoriban, és még utána is, fórum aktivitás formájában, hogy én azt utána leromboljam, vagy pedig bármilyen formában degradáljam.
Fontosnak tartom megemlíteni azt, hogy ugyanezen a kitiltás egy héttel a második kitiltás előtt már egyszer rám lett téve, azonban Bruder a vezetőség javaslatára ezt eltávolította, hiszen a szándékom nem romboló volt, hanem az, hogy a közösséget, és legfőképp a roleplay minőséget Magyarországon egy jobb út felé próbáljam meg terelni. ◄
Megjegyzés:
►
Utoljára szerkesztve: