DESTROYEDOFFICIAL JELENTKEZÉSI LAPJA
INGAME NÉV:
Daniel Fierro
DISCORD NÉV:
DestroyedOfficial
ÉLETKOR:
19
01. BEMUTATKOZÁS
Hali, DestroyedOfficial vagyok, valódi nevemen Laci. Jelenleg 19 éves vagyok (idén decemberben töltöm a 20. életévem) és már nem iskolázom. Egy ideje már videóvágóként dolgozom, emellett a jogosítványom megszerzésének végéhez közelítek. A videóvágás mellett a saját vállalkozásomban fejlesztő vagyok, hiszen egészen kicsi korom óta (Az RP-vel együtt) a programozás is társult az én életembe. Amikor az időm úgy engedi, gyakran találkozom a barátaimmal, illetve hobbi szinten zongorázom, zenélek. Szeretek új dolgokat kipróbálni, az imént felsorolt kicsit randomabb dolgok is ezt bizonyítják. A közeljövőben szeretnék elkezdeni gitáron is játszani.
Alapvetően, már a munkámnak köszönhetően is egy nyugodt természetű és jó problémamegoldó képességűnek titulálom magamat. Többször is előfordul, hogy egyedül kell komplex problémákat orvosoljak, amivel sosem szokott gondom akadni. Társasági életet élek, így az emberekkel való kommunikáció sem jelent különösebb gondot.
────────────────────────────────────────
02. KARAKTEREN BELÜLI TAPASZTALATOK
Ha tippelnem kéne, (hisz pontosan nem emlékszem) már lassan 8-10 éve, hogy elkezdtem az rp-vel foglalkozni.
Arra emlékszem, hogy akkoriban még egy kis laptopról kezdtem, gyerekként.
Akkoriban egy barátomnak köszönhetem, hogy bemutatta nekem a roleplay világát, az akkori gazdag rp szervereken. Ekkorra már megfordultam pár SA:MP szerveren is, viszont azoknak nem értettem a lényegét, így nem sok maradt meg belőle. Éveken keresztül, elég minimálisnak mondható kihagyással, szinte azóta is töretlenül rp-zek.
Kezdetekben, mint fentebb is említettem, gazdag rp szervereken játszottam, melyek nevei már nincsenek meg. Azok után a legfrissebb emlékem a FlyMTA, ahol pár baráttal hosszútávon játszottunk. Olyan módon sikerült ott a karrier, hogy a végén már az OMSZ frakciót vittük. Ezután volt egy rövidebb kihagyás, ami miatt már nem ott folytattuk, hanem a SeeMTA szerverein. Voltunk még V3 és V4-en is, ahol szintén egy elég meghatározó ideig voltunk jelen. Ott is voltam szerelőtelepen, parkolás felügyeletben és illegális frakcióban is. Később kicsivel úgy kezdtük érezni, hogy túlságosan a grind irányba ment a szerver, kevesebb rp-t találtunk, így abba maradt sajnos. Ezek után át tértem FiveM-re, ahol ismét megtaláltam a helyemet. Először kezdőként RP-RP-RP szerverét találtam meg, ahol ORFK - Őrnagy rendfokozatig vittem, viszont hamar felismertem azt a szomorú tényt, hogy a közösség nem olyan, ami nekem megfelelne és ahol hosszútávra ki tudnám bontakoztatni a karakteremet. Abban az időben, amíg a FiveM volt előtérben, rengeteg szerveren megfordultam, köztük a BlackCity, GalaxyRP és AR:RP. Egy huzamos idő után jött a gondolat, hogy a már akkorra igen csak háttérbe szorult MTA kissé hiányzik, így szerverek után kezdtem kutatni. Találkoztam a RaiseMTA-val, ami annyira megtetszett, hogy egy ismerősömnek köszönhetően rövid ideig fejlesztő is voltam rajta, viszont a vezetőség hozzáállása miatt hamar ott hagytam. Jöttek sorban a szerverek, viszont egyik sem tartott annyi ideig, hogy méltóak legyenek a megemlítésre.
Azután visszatértem ismételten a SeeMTA szervereire, de hamar eszembe juttatta azt, ami miatt kis pályára tettem a saját értelmezésemben.
Maradtam szerver hiányában a fun szervereknél, mint például a Magyar Hot Pursuit.
Már már a jelent kezdjük érinteni a rövid történetemben, ahol ugyan egy barátom hívta fel a figyelmem a WestMTA-ra. Még azon a napon felléptem és beregisztráltam.
Nem kellett sok, hamar a szerver rabja lettem, sok mindent találtam, amit máshol nem. Mi sem jellemezhetné jobban a szerver iránti szimpatizációmat, mint hogy kereken 1 hete regisztráltam, és ezalatt az első belépésemtől számított 168 óra alatt már 100 óra játszott időnél tartok úgy, hogy mellette videót vágok.
A szervereken amiken megfordultam a hosszú évek alatt, mindig egy jó hiszemű, alapvetően nyugodt természetű átlagos, 20-as évei elejében járó férfit rp-ztem, aki egy erős háttérrel rendelkezik, ami formálja a mindennapjait. Családját tekintve édesapja autószerelő volt, édesanyja orvos. Daniel-t kicsi kora óta folyamatosan túl hajszolták, tökéletes iskolai eredményei kellett hogy legyenek, emiatt hamar megelégelte ezt. Tizenéves korában elhunyt az édesanyja egy váratlan szívrohamban, ami megtörte a fiatal Daniel-t.
Romlottak a teljesítményei, félbe hagyta az iskolát, majd kipróbált kérdőjeles munkákat is.
A mai napig visszaköszön néhány akkori, trauma okozta jellemvonása.
03. ADMINISZTRÁTORI TAPASZTALAT
StrikeMTA - Tulajdonos
RaiseMTA - Fejlesztő
HorizonMTA - SzuperAdmin
RP-RP-RP - Admin 5
MHP - Admin 3
04. MIT JELENT SZÁMOMRA AZ ADMINISZTRÁTORI SZEREPKÖR?
Részemről az adminisztrátor az, aki felel a szerveren történő szabályszegésekért, aki rendet próbál tartani a játékosok között és aki aktívan segíti a szerver, illetve a közösség jövőjét a munkájával. Egy adminnak jó megoldóképességgel kell rendelkeznie, tudnia kell kommunikálni, fel kell tudja ismernie a szituációt és ezeket figyelembe véve megfelelően kell cselekednie. Előny egy ilyen szerep teljesítésekor a megfelelő helyesírás és a jó beszélőképesség.
05. AKTIVITÁS
Az időmet tekintve, naponta minimum 2 óra és maximum 8 óra az, amit aktívan dutyban tudnék tölteni.
Ezeket persze befolyásolják a munkáim változatossága, de az említett minimum és maximum alapján belőhető a kvótám.
06. CSAPATMUNKÁHOZ VALÓ HOZZÁÁLLÁS
Úgy gondolom, jól dolgozom csapatban, könnyen alkalmazkodom és megfelelő mennyiségű tapasztalatom is van benne.
Egy csapatot csak és kizárólag a csapatmunka tud jóvá tenni. Ha képesek a tagok együtt dolgozni, akkor lesz meg a megfelelő összhang, így egyébként gördülékenyebb és hatékonyabb is a duty teljesítése.
07. MIÉRT ENGEM VÁLASSZATOK?
Ahogy fentebb is említettem, a szervernek a rengeteg egyedi rendszere és sok fajta lehetősége fogott meg leginkább.
Ezekből kifolyólag döntöttem úgy, hogy szeretném valamilyen formában támogatni a közösséget, melynek egyik legjobb módja, ha admin lehetek.
Úgy gondolom, hogy megfelelően tudnék helytállni ebben a pozícióban, mivel jó problémamegoldó képességűnek, türelmesnek és higgadtnak tartom magam. Egy adott helyzetben igyekszem először megérteni mindkét fél álláspontját, és csak ezt követően meghozni a lehető legkorrektebb döntést. Nem okoz problémát számomra az sem, ha egy konfliktusosabb helyzetben kell nyugodtan kommunikálnom.
08. MIÉRT SZERETNÉK ADMINISZTRÁTOR LENNI?
Ahogy már említettem, szerettem volna valamilyen módon a közösséget és a szervert támogatni, melyre a döntésem végül az admin szerep betöltésére esett.
Úgy gondolom, hogy adminisztrátorként tudok hozzáadni a legtöbbet a szerverhez, ezzel kellő segítséget nyújtva a játékosoknak, admin társaimnak és a vezetőségnek is egyaránt.
09. POZITÍV ÉS NEGATÍV TULAJDONSÁGOK
Pozitív tulajdonságok
► Kiemelkedő beszélőképesség és szókincs.
► Megfelelő helyesírás és gyors, 10 ujjas írás.
► Hosszas tapasztalat, múlt adminisztrátorként.
Negatív tulajdonságok
► Néha már túlzottan maximalista vagyok.
► Nehezen engedek el egy problémát, ha nincs megoldva.
► Néha túl sok időt fordítok az apró részletekre
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
10. UCP INFORMÁCIÓK
Játszott idő, Admin Jail-ek, Kitiltások, Névváltások
Jail, kitiltások, névváltások (katt)
Játszott idő (katt)
KÖSZÖNÖM, HOGY ELOLVASTAD A JELENTKEZÉSEMET!
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━