DeQuan Williams jelentkezése

2No9s

Újonc
Szeptember 6, 2026
2
0
Karakter
DeQuan Williams
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Bence
Hány éves vagy? 23
Mutatkozz be röviden. Sziasztok! Bencének hívnak és 23 életévemet taposom. Lassan az elmúlt évtizedben szerves része volt az életemnek az RP. Rengeteg időt töltöttem a gép elött az ilyen tematikájú szervereken mint ez is. Magánéletemben versenyszerűen kosárlabdázom, és egy futár cégnél dolgozom. Sportmúltamból fakadóan könnyen tudok csapatban dolgozni, barátságos és közvetlen embernek tartom magam.
Mi az accountod ID-je? 9612
Hány játszott perccel rendelkezel?1984perc
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) Nagyjából olyan heti 10-15óra között a reális számomra edzések, és meló mellett.
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/pRIEHrx
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen megértettem!

IC RÉSZ

Teljes neve: DeQuan Williams
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 1994.08.27
Édesanyja leánykori neve: Shanice Aisha
Bejelentett lakcíme: Jefferson str. 23
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen rendelkezem.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[X]Szakmai Iskola
[X]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Régóta gondolkodom azon, hogy kamatoztatnom kéne az iskolás éveim alatt megtanultakat, és a szakmai gyakorlatok hosszú órái alatt megtanult technikákat. Szeretnék új célokat kitűzni magamnak, szeretném kipróbálni magam éles helyzetben és nem utolsó sorban szeretnék egy nagyszerű közösség tagja lenni.
Miért Önt válasszuk? Mindig is érdekelt az autók világa. Tanulmányaimat célirányosan egész fiatal korom óta e felé tereltem amik végül sikeresen célba is értek. Szeretnék egy olyan helyen dolgozni ahol tudásomat és szorgalmamat is kamatoztathatom. Türelmes és precíz embernek vallom magam és úgy gondolom, hogy megfelelő helyt tudnék állni a műhelyben. Hosszú távon szeretnék részese lenni a műhely mindennapjainak, és a csapat hasznos tagja lenni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[]18:00-22:00
[X]22:00-23:59
[X]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Első sorban ahogy a nevében is elhangzik az, hogy kiszűrje a motorolajból a szennyeződéseket, illetve védje a motor alkatrészeit.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Több dolog is felmerülhet első sorban talán leggyakoribbnak a kevés hűtőfolyadékot, hűtőfolyadék szivárgást mondanám, de akár egy hibás termosztát vagy vízpumpa is okozhatja a túlmelegedést.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Motorolaj arra való, hogy kenje a motor alkatrészeit. Csökkentse a motor alkatrészeinek kopását, illetve segítse a motor tisztán tartását. 5W-30, 10W-40 jelölések pedig azt mutatják, hogy az olaj hidegben mennyire folyós, melegen pedig mennyire tartja a sűrűségét.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Röviden ezzel az eszközzel tudjuk megvizsgálni illetve kiütni az összes fellelhető hibakódot a járműből.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Elsősorban a gépjármű felemelését megkell tenni illetve egy tároló egységet bekészíteni a régi használt olajnak a tárolására. Ezt követően kikell csavarnunk a leeresztő csavart hogy a régi használt olajat kitudjuk engedni, ezt lehetőleg fentebb említett tároló egységbe tegyük meg. Utána a motortérhez megyünk majd onnan eltávolítjuk a régi olajszűrőt majd az új szúrőnek a tömítéseit megkenjük az új motorolajjal amit a gépjárműbe akarunk tölteni, amint ez megtörtént behelyezzük az új tömítéseket majd ezt követően a szűrőt is. Amint ez megvan ismét lentebb kell menni hogy a leeresztő csavart visszatekerjük, majd ismét visszatérünk a motortérhez majd onnan az olajbetöltő fedőt leveszük majd beletöltjük az új használandó motorolajat. Amint ezzel mind meglennénk leengedjük a gépjárművet majd beindítjuk hogy az új olaj átmenjen a gépjármű alkatrészein, ez eltarthat egy pár percig. Ha ezzel mind megvagyunk akkor megmérjük a olajszintet és ha minden megfelelő akkor a ügyfél is szerencsésen távozhat.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:DeQuan Williams
Kelt: 2026.09.17

Tisztelt DeQuan Williams!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png