[Deputy Sheriff Trainee]: Tenpenny D Reeves

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Titan

Újonc
Február 6, 2026
14
2
Karakter
Tenpenny D Reeves
sherifflogo2.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)

1. Jelentkező teljes neve: Tenpenny D Reeves

2. Jelentkező születési helye, ideje: 1998.04.21 I Los Santos.

3. Állampolgárság: Amerikai.

4. Elérhetősége(i):

5. Telefonszám: 1-482-917

6. E-mail: [email protected]

7. Bejelentett lakcíme: Gangton 19/A

8. Előző munkahelye(i)?: Cégvezető, Taxi, Navy Seal gyakornok.

9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: Munkáim során sok mindent megtapasztaltam a városból, azonban idővel rájöttem, hogy ennél többre vágyom. Ezért döntöttem úgy, hogy a rendvédelem felé veszem az irányt, ahol valódi felelősséggel szolgálhatom a közösséget.

II. Kiegészítő kérdések:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!

1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha van, akkor részletezze: -

2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: -

4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha igen --, akkor részletezze: -

III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)

1. Hogyan szólíthatunk?: Krisztián.

2. Mennyi idős vagy?: 18 éves.

3. Játszott percek a szerveren: 1250.

4. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Körülbelül 2 hónapja játszom a WestMTA szerverén.

5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Nem voltam ezzen a szerveren frakcióban.

Mi volt a távozásod indoka(i)?: -

6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Természetesen HLV3-ról SFSD MCB-s voltam.

7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Jelentős különbségek vannak az egyenruhákban, rangjelzésekben, intézkedési protokollokban, valamint a szervezeti felépítésben és felszereltségben is.

8. Csatolj egy képet a következőkről:

↳ Adminjailekről:

↳ Kitiltásokról:

↳Névváltásokról:

9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot:

Pozitív: Fegyelmezett, szabálykövető, terhelhető.

Negatív: Túl maximalista, időnként türelmetlen, nehezen engedek a saját elképzeléseimből.

10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: A nevem Krisz, ismertebb néven Gog. Jelenleg a 18-ik életévemben járok. Erdélyben (nem Romániában) lakom, Marosvásárhelyen. Ez egy közepes nagyságú város, tele szebbnél szebb turisztikai helyekkel. 12. osztályba járok, a Marosvásárhelyi Brancusi Líceumba. Kis érdekesség: Gyerekkorom óta Endurozok, erdélyben sok a "Lupta" másnéven a nehéz helyek, ahól lehet adni a gázt. :D, Emelett szabad időmben horgászni a barátokkal, ügyes csukákat fogni. Jelenleg a Brancusiba tanulók, ahol Szakkon vagyok és Víz - Gáz szerelést tanulók! Egyenlőre ennyit kell tudni rólam, Köszi hogy elolvastad!

Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!​
Kelt: 2026/03/29 18:07

Tenpenny D Reeves

sherifflogo.png

Mr. Reeves.
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau megkapta levelét!
Jelentkezését hamarosan felülvizsgáljuk, és értesíteni fogjuk a jelentkezése állapotáról.
Az elbírálás a 24–48 órán belül megtörténik.
Szíves türelmét kérjük.

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Lieutenant II, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Kedvelés
Reactions: Kyle
sherifflogo.png

Mr. Reeves
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau felülvizsgálta.
Jelentkezését alapos vizsgálatnak vetettük alá.
Ennek eredményében a jelentkezését hosszadalmas átgondolás után, valamint a múltját elégségesnek tekintjük így a jelentkezése elfogadásra került.

Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében keressen fel egy Training Bureaut az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Bármilyen kérdés, hozzászólás esetén kérelmét továbbítsa a fentemlített személyek felé!
Sok sikert kívánunk.

Egyéb megjegyzés: (( Megnézzük mit tudsz! ))

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Lieutenant II, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Kedvelés
Reactions: Kyle
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.