- Február 6, 2026
- 14
- 2
- Karakter
- Tenpenny D Reeves
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
"DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve:Tenpenny D. Reeves
2. Jelentkező születési helye, ideje:1998.01.02., Los Santos Kórház
3. Állampolgárság:Amerikai
4. Elérhetősége(i):Mobiltelefon, e-mail
5. Telefonszám:1-291-281
6. E-mail:[email protected]
7. Bejelentett lakcíme:Gangton 19/A
8. Előző munkahelye(i)?:MCB – Nyomozó, valamint Sheriff állomány
9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?:Új kihívásokat kerestem, szerettem volna szakmailag fejlődni és egy új közösségben bizonyítani.
II. Kiegészítő kérdések:
(Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen, akkor azt a megfelelő módon részletezze is!)
1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?:[ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha van, akkor részletezze:
Nincs.
2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?:[ - ] Igen | [ X ] Nem
Nem rendelkezem.
3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?:[ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze:
Nem.
4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?:[ - ] Igen | [ X ] Nem
Nem volt rá példa.
5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?:[ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha igen, akkor részletezze:
Nem.
III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?:Titan
2. Mennyi idős vagy?:18 éves
3. Játszott percek a szerveren:998 perc
4. Mióta játszol a WestMTA szerverén?:Körülbelül 2 hete
5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?:Még nem voltam frakció tagja.
Mi volt a távozásod indoka(i)?:
Nem releváns.
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?:Igen, korábbi HL szerveren szereztem rendvédelmi tapasztalatot.
7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?:Jelentős különbségek vannak az egyenruhákban, rangjelzésekben, intézkedési protokollokban, valamint a szervezeti felépítésben és felszereltségben is.
8. Csatolj egy képet a következőkről:↳ Adminjailekről:
↳ Kitiltásokról:
↳ Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot:Pozitív: Fegyelmezett, szabálykövető, terhelhető.
Negatív: Túl maximalista, időnként türelmetlen, nehezen engedek a saját elképzeléseimből.
10. Rövid lényegre törő bemutatkozás:Krisztián vagyok, 18 éves, Romániában élek. Körülbelül 4–5 éve roleplayezek, több rendvédelmi közegben is megfordultam már. Szeretem a komoly, élethű RP-t és hosszú távon tervezek a szerveren. Szabadidőmben motorozom, immár 8 éve.
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 26/02/2026
Tenpenny D. Reeves
Tenpenny D. Reeves
Utoljára szerkesztve: