- Május 5, 2026
- 32
- 37
- 20
- Karakter
- Yuki Lovren
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Nishant Dupont2. Jelentkező születési helye, ideje: Marseilles, 2003.11.033. Állampolgárság: Amerikai, Francia4. Elérhetősége(i):5. Telefonszám: 1-128-5696. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: Las Venturas, Mint Street 23.8. Előző munkahelye(i)?: Los Santos Electronical Factory.9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: Befejeztem a felsőoktatási képzésemet, más irányzat érdekelt, így felmondtam.II. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Koppány / Overdose.2. Mennyi idős vagy?: 203. Játszott percek a szerveren: 4254. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: A regisztrációm 2025.07. havi, ám az elmúlt pár napba vágtam bele a szerver rejtelmeibe.5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Nem voltam.Mi volt a távozásod indoka(i)?: -
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Rendelkezem.8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről:
↳ Kitiltásokról:
↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Pozitív: Eltökélt, csapatjátékos, motivált.Negatív:Egyes helyzetekben bizonytalan vagyok, túlgondoló típus vagyok, telhetetlen vagyok.
10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Koppánynak hívnak, jelenleg az életem azon szakaszában járok, ahol még az iskola is szerepet játszik az életemben, de mellette dolgozok. Az időm nagyrészét videójátékozással és a kutyáimmal való foglalkozással töltöm. Szakmámat tekintve mezőgazdasági növénytermesztő technikus vagyok. Az RP világában már régi motoros vagyok, több helyen megfordultam, legyen az legális vagy illegális karakter, rendvédelmi frakció vagy MOB, szerelőtelep vagy mentős szerepjáték. Szeretek magamból maximumot kihozni, gyorsan beilleszkedek. Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 05/05/2026
Nishant Dupont
Nishant Dupont