Deputy Sheriff Trainee - Neo Jhonson

Neo_

Újonc
Május 10, 2025
4
1
Karakter
Neo Jhonson
sasd1.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Karaktered neve
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.​

I. IC RÉSZ
(Kizárólag csak a karaktereddel kapcsolatos információkat add meg!)
Teljes neve: Neo Jhonson
Jelenlegi lakcíme: 20. Sun st. Los Santos, South Carolina 8812
Születési helye, ideje: Los Santos, 03.22.2003
Elérhetősége: Telefonszám: +1-127-582, email: [email protected]
Állampolgárság: Amerikai

Személyi igazolvány száma: ID-JOPS4165
Vezetői engedély száma: DL-UCEC1370
Fegyverviselési engedély száma (opcionális): Nincs

Magasság: 6,1 feet
Testsúly: 176 pounds
Etnikum: Amerikai
Nem: Férfi

II. TANULMÁNYOK
Legmagasabb iskolai végzettség:
[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Bachelor of Science in Criminal Justice
Intézmény neve: John Jay College of Criminal Justice
Végzettség elvégzésének ideje: 10.01.2025

Idegennyelv megnevezése (opcionális): Francia
Megszerzett szint (opcionális): C1

III. OOC RÉSZ
Neved és korod: Áron, 17 éves vagyok.
Mesélj magadról egy pár mondatban: Áronnak hívnak, 17 éves vagyok. Zalaegerszegen élek a családommal és két testvéremmel. Szeretek edzeni, futni, kutyát sétáltatni. Az MTA világába pontosan 3 éve csöppentem bele. A célom a gimnázium elvégzése után a Semmelweis Egyetem, ahol mentőtiszt hallgatóként szeretnék tanulni. Számomra a laikus elsősegélynyújtás, valamint annak oktatása nemcsak hasznos, hanem egyben élvezet és kikapcsolódás is.
Mellékeld a karakter és az account ID-d: Karakter ID: 1370, Account ID: 1379
Játszott perceid száma: Ilyen 4000 játszott perc körül van
Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Napi 1 órákat kb, persze vannak kivételek.

Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2025-ben kezdtem azóta volt egy nagyobb kihagyásom és most újra elkezdek aktívan játszani.
Milyen frakciókban voltál eddig és meddig jutottál el? EMS, pontosan nem emlékszem, hogy meddig jutottam el.
Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról:
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Mindig is szeretem volna rendvédelmist Rpzni egy nagyobb szerveren. Úgy érzem, hogy eljött az idő, hogy kipróbáljam magam a westMTA Sherffei között. Úgy érzem rendelkezem azzal a tudással, valamint tapasztalattal ami miatt ide tartoznék. Szeretnék igazán közreműködni a szerver életében rendőrként, valamint szeretnék egy jó közösségbe tartozni. Úgy érzem a nyár jöttével, hogy most a legideálisabb ezt megtennem.
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? Véleményem szerint az amerikai rendőröknek több lehetőségük van bármiben (mind eszközök, mind jog terén). Amerikában különösen odafigyelnek minden apró mozdulatra, legyen az bármi. Úgy gondolom, fegyverhasználatban is eltér a két rendvédelmi szerv.
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Fegyelmezett, ugyanakkor tisztelettudó személy, aki a saját életét is odaadná másért. Ha véleménye van, közli azt (legyen az kritika/pozitívum), nem tartja magában. Tisztel mindenkit és mindent, mert úgy véli, ez az egyedüli út.

IV. TANÚSÍTVÁNY
A jelentkezésem benyújtásával kijelentem és igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok kizárólag a saját szellemi munkám eredményei, valamint a legjobb tudásom szerint teljesek, valósak és pontosak.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.​

Kelt: 14/06/2026
Neo Jhonson