- Május 31, 2026
- 6
- 4
- Karakter
- Lilac Guerra
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
Tisztelt Jelentkező!
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Karaktered neve
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Karaktered neve
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.
I. IC RÉSZ(Kizárólag csak a karaktereddel kapcsolatos információkat add meg!)
Teljes neve: Lilac Guerra
Jelenlegi lakcíme: Los Santos, Commerce 2316.
Születési helye, ideje: Los Santos, 2004.02.16.
Elérhetősége: [email protected]
Állampolgárság: Amerikai
Személyi igazolvány száma: ID-FZAN8183
Vezetői engedély száma: DL-KSPI8183
Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -
Magasság: 164cm
Testsúly: 58kg
Etnikum: Hispán
Nem: Nő
II. TANULMÁNYOKLegmagasabb iskolai végzettség:
[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Criminal Justice
Intézmény neve: University of Los Santos
Végzettség elvégzésének ideje: 2023
Idegennyelv megnevezése (opcionális): Spanyol
Megszerzett szint (opcionális): Anyanyelvi
III. OOC RÉSZNeved és korod: Martin vagyok, huszonkettő éves.
Mesélj magadról egy pár mondatban: Egy kis faluban élek Magyarországon és napi szinten ingázok egy városba dolgozni, nagyjából másfél éve. Szabadidőm nagy részét leginkább sorozatozással és játékkal szoktam eltölteni, ez kapcsol ki leginkább. Higgadt és barátságos személyiségnek tartom magam.
Mellékeld a karakter és az account ID-d: 8183, 8259
Játszott perceid száma: 261
Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Három órát minimum, de szerintem ettől csak többet.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? Márciusban regisztráltam, de most kezdtem el normálisan játszani.
Milyen frakciókban voltál eddig és meddig jutottál el? Még nem voltam egy frakcióban sem.
Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: kép
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Fordultam már meg az évek során rengeteg Amerikai szerepjátékot képviselő szerveren rendvédelmi frakciókban, viszont a Sheriff hivatalok mindig jobban húztak szívemhez kultúrából adódóan.
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? A két rendvédelem sok mindenben különbözik. Vegyük példának az igazoltatást. Amerikában a kormányon kell tartanunk a kezünket ellenkező esetben további eljárások születhetnek. Sokkal felelősségteljesebb, veszélyesebb, mint Magyarországon, többször kénytelenek használni az éles lőfegyvert. Ok nélkül sosem igazoltatnak, mindig közölniük kell az igazoltatás indokát. Ha nagyobb bűncselekményt követett el, a magasabb protokoll lép érvénybe. Szolgálati fegyverek és járművek típusa is különböző. A járművek tekintetében általában Setina márkájú pushbarokat alkalmaznak a járművek elején. Erősebb motorral rendelkeznek, jobban felszerelt, biztonságosabb kocsikat használnak, mint például: Ford Crown Victoria (god bless), Ford Explorer, Dodge Charger SRT8. A jogi rendszer is teljesen különbözik a Magyarországihoz képest, de lényegében rengeteg mindent fel lehetne még sorolni.
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Egy huszonkét éves nőt aki nemrég fejezte be egyetemi tanulmányait. Az egyetemre épp, hogy csak sikerült bekerülni a középiskolás rossz tanulmányi eredményei végett. Egyetemen összeszedte magát annyira, hogy tanárai dicsérték a diploma átadón. A karakterem jelen pillanatban tisztességes, magabiztos és merész tulajdonságokkal van megáldva. Az egész életét arra áldozza, hogy egy nap viselhesse a csillaggal ellátott egyenruhát, testileg is és lelkileg is felkészültnek érzi magát. Bekerülését követően legfőképpen a segítségnyújtás, tisztelettudó viselkedési norma dominálna mind verbálisan és non verbálisan. A civilek védelmét helyezi előtérbe.
IV. TANÚSÍTVÁNYA jelentkezésem benyújtásával kijelentem és igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok kizárólag a saját szellemi munkám eredményei, valamint a legjobb tudásom szerint teljesek, valósak és pontosak.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.
Kelt: 31/05/2026
Lilac Guerra
Lilac Guerra