[Deputy Sheriff Trainee]: Joe C Westwood

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bobo

Újonc
Február 21, 2026
2
0
Karakter
Joe C Westwood
sherifflogo2.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)

1. Jelentkező teljes neve: Joe C Westwood
2. Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 2000.02.10
3. Állampolgárság: Amreikai
4. Elérhetősége(i):
5. Telefonszám: 1130710
6. E-mail: [email protected]
7. Bejelentett lakcíme: Temple utca 12.
8. Előző munkahelye(i)?: Fuvarozó KFT.
9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: Rengeteg időt voltam már ott, és szerettem volna rendvédelmi körökben mozogni, ezért úgy döntöttem ott felmondok, és megvárom amig tudok jelentkezi a rendvédelemhez.

II. Kiegészítő kérdések:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!

1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha van, akkor részletezze: Nincs.
2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha van, akkor részletezze: Nincs.
3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: Soha.
4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha van, akkor részletezze: Soha.
5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ X ] Nem
↳ Ha igen --, akkor részletezze: Nem zajlik.

III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)

1. Hogyan szólíthatunk?: Boldinak.
2. Mennyi idős vagy?: 19éves vagyok.
3. Játszott percek a szerveren: 2800+
4. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Három hete körülbelül, kezdtem el játszani a szerveren.
5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Nem voltam még frakcióban a szerveren.
Mi volt a távozásod indoka(i)?: .
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Igen,rendelkezem.
7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Amerikában más a fegyver használat, mind Magyarországon. Amerikában több ezer különálló rendorség müködik. Magyarországon egy igazoltatás is lazább mind Amerikában, hiszen ott sok embernél van lőfegyver.
8. Csatolj egy képet a következőkről:
↳ Adminjailekről: ↳ Kitiltásokról: ↳Névváltásokról: 9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Jó a probléma megoldó képességem. Könnyen tanúlok. Könnyen beillezkedek mindenhova. // Ha bunkóak velem, énis bunkó vagyok mással. ritkán lusta vagyok. Nem szeretek várni sokat.
10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Boldinak hivnak 19éves vagyok, dolgoztam külföldön nemrég jöttem haza. Szakács a szakmám. 10éve MTA-zom körülbelül, volt egy kisebb kihagyásom, de viszont rengeteg szerveren voltam már rendvédelmis, nagyobb, kisebb rangokban, mindig is szerettem rendévdelmis tag lenni mindegyik szerveren, érdekelt mindig.

Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 2026.02.23
Joe C Westwood

sherifflogo.png

Mr. Westwood.
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau megkapta levelét!
Jelentkezését hamarosan felülvizsgáljuk, és értesíteni fogjuk a jelentkezése állapotáról.
Az elbírálás a 24–48 órán belül megtörténik.
Szíves türelmét kérjük.

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Sergeant I, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Kedvelés
Reactions: Kyle
sherifflogo.png

Mr. Westwood
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau felülvizsgálta.
Jelentkezését alapos vizsgálatnak vetettük alá.
Ennek eredményében a jelentkezését hosszadalmas átgondolás után, valamint a múltját elégségesnek tekintjük így a jelentkezése elfogadásra került.

Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében keressen fel egy Training Bureaut az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Bármilyen kérdés, hozzászólás esetén kérelmét továbbítsa a fentemlített személyek felé!
Sok sikert kívánunk.

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Sergeant I, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Kedvelés
Reactions: Kyle
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.