SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: James C Daniel2. Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 20023. Állampolgárság: Amerikai4. Elérhetősége(i):5. Telefonszám: 11255726. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: Los Santos Flower Street 138. Előző munkahelye(i)?: Nincs9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: - II. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Kristóf2. Mennyi idős vagy?: 153. Játszott percek a szerveren: 8114. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: 1 éve, kis kihagyásokkal5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Még semmilyenMi volt a távozásod indoka(i)?: -
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: is-is8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről: ↳ Kitiltásokról: ↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: jó tulajdonságok: őszinte, segítőkész és kitartó vagyok rossz tulajdonságok: néha néha halogatok dolgokat, nagyon néha türelmetlen szoktam lennni miután már sokat kell várni és ennyi szerintem többet nem tudok.10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Kristóf a nevem 15 éves vagyok. Szeretek sportolni köztük a röplabdát szeretem a legjobban, sokat olvasok és nagyon szeretek időt tötleni a barátaimmal. Kb. 3-4 éve RP-zek köztük voice és text RP-t is.Kedvenc tantárgyaim az angol nyelv, szeretek nyelvet tanulni és a matematika. Szabadidőmben legtöbbször RP-zek, vagy kint vagyok a szabadban. Voltam már más szerveren illegális és legális frakcióban is a legálisban rendvédelmis voltam szóval már van egy kis tapasztalatom benne.
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 01/05/2026
Nyári Kristóf
Nyári Kristóf
Moderátor által szerkesztve: