SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Jairo Martinez2. Jelentkező születési helye, ideje: Brazília, Sao Paulo.3. Állampolgárság: Brazil/Amerikai4. Elérhetősége(i):5. Telefonszám: 1-131-7216. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: Los Santon, Jefferson motel8. Előző munkahelye(i)?: Buszsofőr.9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: Kevés fizetés és a munka körülményei miatt.II. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Szabi2. Mennyi idős vagy?: 18 éves vagyok.3. Játszott percek a szerveren: 2884. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Kettő napja.5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Eddig nem voltam frakcióban a szerveren.Mi volt a távozásod indoka(i)?: N/A
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Igen, rendelkezem.8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről: ↳ Kitiltásokról: ↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Őszinte, szorgalmas, gyorsan tanulok. Túlságosan szókimondó vagyok, haragtartó, rossz passzban könnyen ingerlékeny.10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Szabi vagyok 18 éves, 8 éve RP-zek felváltva GTA V és MTA szervereken. Kizárólag csak Text RP-n játszottam mindig is. A hobbim a horgászat, hétvégente már amikor kellemes az idő hozzá. Tanulmányaimat nem rég fejeztem be, már "hivatalos" villanyszerelőként vagyok a pályán.Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 30/04/2026
Jairo Martinez
Jairo Martinez