DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Finton Spencer

Varacskos345

Újonc
Július 12, 2026
4
0
Karakter
SPencer james
sasd1.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Karaktered neve
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.

I. IC RÉSZ
(Kizárólag csak a karaktereddel kapcsolatos információkat add meg!)
Teljes neve: Finton Spencer
Jelenlegi lakcíme: 7428 Willow Creek Drive, Springfield, Ohio 45503, USA
Születési helye, ideje: 2007.06.10.
Elérhetősége: 1130645
Állampolgárság: Amerikai

Személyi igazolvány száma: ID-RRLE9221
Vezetői engedély száma: DL-TEUA9221
Fegyverviselési engedély száma (opcionális): WP-MHAB9221

Magasság: 5,91 feet
Testsúly: 132,27 lbs
Etnikum: Amerikai
Nem: Férfi

II. TANULMÁNYOK
Legmagasabb iskolai végzettség:

[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[✓ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Bachelor of Science in Criminal Justice
Intézmény neve: University of Cincinnati – School of Criminal Justice
Végzettség elvégzésének ideje: 05.11.2026.

Idegennyelv megnevezése (opcionális): Olasz
Megszerzett szint (opcionális): B2

III. OOC RÉSZ
Neved és korod:
Benett 18 éves.
Mesélj magadról egy pár mondatban: Benett vagyok 18 éves aki célja elvégezni a gimnáziumot majd katonai úton mentő helikopter pilótáváválni.
Mellékeld a karakter és az account ID-d: 9221 9316
Játszott perceid száma: Amikor ezt írom akkor 2540 perc
Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 1-2 óra kb ez évközben lesz változó mert nem tudom gimnázium mellett mennyi időm lesz.

Mióta játszol a WestMTA szerverén? Nem rég kezdtem de ahogy elkezdtem egyből megimándtam a westMTA szervert és a napokban tetszett meg a rendőri munka.
Milyen frakciókban voltál eddig és meddig jutottál el? Egyátalán nem voltam része frakcióknak.
Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról:
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Ha a rendőrségre céloz azért mert nekem egyszerűen megtetszett nem azért mert vissza akarok élni a hatalommal hanem mert egyszerűen funnak tartom.
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? USA rendvédelme sokszintű míg Magyarországon központilag irányított.
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként?
Egy nyugott nem agresszív viszont figyelmes söfőr bátor rendőr lennék.

IV. TANÚSÍTVÁNY
A jelentkezésem benyújtásával kijelentem és igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok kizárólag a saját szellemi munkám eredményei, valamint a legjobb tudásom szerint teljesek, valósak és pontosak.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.

Kelt: 17.07.2026. Sztarek Benett