[Deputy Sheriff Trainee]: Federico Mariani

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

supradareal

Újonc
Március 3, 2026
1
0
Karakter
Federico Mariani
sherifflogo2.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)

1. Jelentkező teljes neve: Federico Mariani

2. Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 1998.04.21

3. Állampolgárság: Amerikai

4. Elérhetősége(i):

5. Telefonszám: 1-131-123

6. E-mail: [email protected]

7. Bejelentett lakcíme: Fort Carson Motel

8. Előző munkahelye(i)?: Red County Logistics & Transport

9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: Kevés volt a fizetés. Hiába vállaltam túlórát,egyáltalán nem volt elég a pénz,hogy nyugodtan megéljek belőle.

II. Kiegészítő kérdések:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!

1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha van, akkor részletezze: -

2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: -

4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha igen --, akkor részletezze: -

III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)

1. Hogyan szólíthatunk?: Csabi

2. Mennyi idős vagy?: 18

3. Játszott percek a szerveren: 350

4. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Nem olyan rég. Videósoktól láttam, hogy új szerver, és eléggé megtetszett. Mióta játszok, kb. minden nap fent vagyok a szerveren, és játszom. Nagyon hangulatos, és jó a közösség. Próbálok keresni egy olyan frakciót, ahol majd tudom tölteni az időmet, és jókat tudok RP-zni.

5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Még nem voltam egyikben sem. Ez lenne az első.

Mi volt a távozásod indoka(i)?: -

6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Nem,de szivesen megtanulnám.

7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Az USA-ban decentralizált rendőrségi rendszer működik(Államokra osztva), több különálló szervvel(sheriff,police,fbi,stb.), míg Magyarországon egységes a rendőrség. Emellett az amerikai rendőrök a lakosság szélesebb körű fegyverviselési joga miatt gyakran nagyobb kockázat mellett dolgoznak.

8. Csatolj egy képet a következőkről:

↳ Adminjailekről:

↳ Kitiltásokról:

↳Névváltásokról:

9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: pozitiv: Kitartó,jó csapatmunkában(csapatszellem),segitőkész negatív: néha megfontolatlan tudok lenni,túlgondolok dolgokat,telhetetlen.

10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Hello! Csabi vagyok, 18 éves, és jelenleg programozónak tanulok. Szabadidőmben haverokkal játszom, sportolok, edzésekre is járok (kosárlabda). Régebb óta RP-zek, kb. 2019 környékén kezdtem, és azóta a mai napig RP-zek kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Imádom a színesebb RP-ket, ezért is RP-zek. Hobbi szinten sakkozom, és kb. ennyi.

Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!​
Kelt: 03/03/2026

Federico Mariani

Utoljára szerkesztve:
sherifflogo.png

Mr. Mariani
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau megkapta levelét!
Jelentkezését hamarosan felülvizsgáljuk, és értesíteni fogjuk a jelentkezése állapotáról.
Az elbírálás a 24–48 órán belül megtörténik.
Szíves türelmét kérjük.

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Lieutenant II, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Kedvelés
Reactions: Kyle
sherifflogo.png

Mr. Mariani.
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau felülvizsgálta.
Jelentkezését alapos vizsgálatnak vetettük alá.
Ennek eredményében a jelentkezését hosszadalmas átgondolás után, valamint a múltját elégségesnek tekintjük így a jelentkezése elfogadásra került.

Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében keressen fel egy Training Bureaut az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Bármilyen kérdés, hozzászólás esetén kérelmét továbbítsa a fentemlített személyek felé!
Sok sikert kívánunk.

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Lieutenant II, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Kedvelés
Reactions: Kyle
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.