SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Donald Michael2. Jelentkező születési helye, ideje: 1987.09.083. Állampolgárság: Magyar, Román 4. Elérhetősége(i):5. Telefonszám: 11313556. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: N/A8. Előző munkahelye(i)?: Nem volt még munkám.9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: N/AII. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Máté 2. Mennyi idős vagy?: 143. Játszott percek a szerveren: 51854. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Kb. 9 hónapja de vagy 5 hónapot ki hagytam5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Semmilyenben nem voltam mivel nem fogadták el a lapomat.Mi volt a távozásod indoka(i)?: N/A
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Igen8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről:
↳ Kitiltásokról:
↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Pozitív: Kedves vagyok, megértő, elkötelezett
Negatív:
Gyorsan fel idegesítenek, néha magamat is fel tudom idegesíteni, sokat káromkodok akkor ha fel idegesítenek
10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Máté vagyok 14 éves. Szeretek utazgatni a családdal és minden évben el megyünk 1 hétre külföldre nyaralni, emellett a hobbim az az Airsoftozás és valamennyire jó is vagyok benne. Szabadidőmben a barátnőmre, családra és játékra szoktam fordítani. Emellett pedig hetente szoktam el menni Airsoftozni és nagyon szeretem.
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: 30.04.2026
Teljes név: Nagy Máté Levente
Teljes név: Nagy Máté Levente
Utoljára szerkesztve: