DEPUTY SHERIFF TRAINEE – David Bonds

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zolkoo0729

Újonc
Február 28, 2026
1
0
Karakter
Zoli8120
sasd1.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Karaktered neve
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.​

I. IC RÉSZ
(Kizárólag csak a karaktereddel kapcsolatos információkat add meg!)
Teljes neve: David Bonds
Jelenlegi lakcíme: 187 Idlewood Avenue, Apartment 12B, Idlewood,
Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.07.29
Elérhetősége: 1-132-282
Állampolgárság: Amerikai

Személyi igazolvány száma: ID-JUWP8979
Vezetői engedély száma: DL-HHDB8979
Fegyverviselési engedély száma (opcionális): Nincs

Magasság: 182cm
Testsúly: 76kg
Etnikum: Amerikai
Nem: Férfi

II. TANULMÁNYOK
Legmagasabb iskolai végzettség:
[x] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: VÁLASZ
Intézmény neve: Westbrook Tech High School Los Santos
Végzettség elvégzésének ideje: 2008.06.20

Idegennyelv megnevezése (opcionális): Nincs
Megszerzett szint (opcionális): Nincs

III. OOC RÉSZ
Neved és korod: Zoltán vagyok és 18 éves.
Mesélj magadról egy pár mondatban: Zoltán vagyok egy emberszerető és mindent beleadó ember. Nagyon szeretem a tartalmas RP-ket és szeretem az embereket. Barátságos vagyok így könnyen ismerkedek, de nem nyílok meg hamar mások előtt.
Mellékeld a karakter és az account ID-d: Account ID: 9070, Karakter ID: 8979.
Játszott perceid száma: 227 perc
Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Naponta olyan 3-4óra hosszát.

Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2026.05.21-én kezdtem.
Milyen frakciókban voltál eddig és meddig jutottál el? Még nem voltam frakcióban.
Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról:
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Mert szeretnék egy összetartó közösség tagjai lenni és szeretnék sokat tanulni.
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? A magyar az állami, az amerikai meg sok párhuzamos szervből áll, a magyar az egységes az amerikai pedig egy helyileg választott.
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Egy mérgesebb de ha megnyílik valaki előtt akkor nagyon rendes, szabálybetartató.

IV. TANÚSÍTVÁNY
A jelentkezésem benyújtásával kijelentem és igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok kizárólag a saját szellemi munkám eredményei, valamint a legjobb tudásom szerint teljesek, valósak és pontosak.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.​

Kelt: 03/06/2026
Teljes név
David Bonds

sasd1.png

STÁTUSZ — FELÜLVIZSGÁLAT

Tisztelt David Bonds!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy levelét a Training Bureau sikeresen megkapta és rögzítette.

Jelentkezésének felülvizsgálata legfeljebb 24 órán belül megtörténik, ezt követően értesítést küldünk annak aktuális státuszáról.
Köszönjük türelmét és megértését!

Tisztelettel,
Corporal Nishant Dupont Training Bureau, Office of Human Resources San Andreas Sheriff Department

sasd1.png

STÁTUSZ — ELFOGADOTT JELENTKEZÉS

Tisztelt David Bonds!

Tájékoztatjuk Önt, hogy jelentkezését a Training Bureau felülvizsgálta, és az elfogadásra került.

Jelentkezése részletes és alapos elbírálási folyamaton ment keresztül, amely során több szakértő vizsgálta válaszainak hitelességét, valamint az Ön rátermettségét és alkalmasságát. Ennek eredményeként örömmel értesítjük a sikeres felvételről. Gratulálunk!

Kérjük, hogy az elkövetkező 24 órán belül vegye fel a kapcsolatot a Training Bureau egyik munkatársával annak érdekében, hogy tanulmányait sikeresen megkezdhesse.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeink egyikén.
Tanulmányaihoz és a vizsgáihoz sok sikert kívánunk!

Megjegyzés: Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken keresztül.

Tisztelettel,
Lieutenant, Rachel Knox
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.