- Február 28, 2026
- 1
- 0
- Karakter
- Zoli8120
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
Tisztelt Jelentkező!
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Karaktered neve
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.
Kérjük, ügyeljen a pontos, igényes és helyes kitöltésre. Az űrlapot a magyar helyesírás szabályainak megfelelően szükséges kitölteni.
Új jelentkezés esetén a téma címe a következő legyen:
DEPUTY SHERIFF TRAINEE – Karaktered neve
A jelentkezési lap a bírálat lezárásáig szabadon szerkeszthető.
Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat és információkat.
I. IC RÉSZ(Kizárólag csak a karaktereddel kapcsolatos információkat add meg!)
Teljes neve: David Bonds
Jelenlegi lakcíme: 187 Idlewood Avenue, Apartment 12B, Idlewood,
Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.07.29
Elérhetősége: 1-132-282
Állampolgárság: Amerikai
Személyi igazolvány száma: ID-JUWP8979
Vezetői engedély száma: DL-HHDB8979
Fegyverviselési engedély száma (opcionális): Nincs
Magasság: 182cm
Testsúly: 76kg
Etnikum: Amerikai
Nem: Férfi
II. TANULMÁNYOKLegmagasabb iskolai végzettség:
[x] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: VÁLASZ
Intézmény neve: Westbrook Tech High School Los Santos
Végzettség elvégzésének ideje: 2008.06.20
Idegennyelv megnevezése (opcionális): Nincs
Megszerzett szint (opcionális): Nincs
III. OOC RÉSZNeved és korod: Zoltán vagyok és 18 éves.
Mesélj magadról egy pár mondatban: Zoltán vagyok egy emberszerető és mindent beleadó ember. Nagyon szeretem a tartalmas RP-ket és szeretem az embereket. Barátságos vagyok így könnyen ismerkedek, de nem nyílok meg hamar mások előtt.
Mellékeld a karakter és az account ID-d: Account ID: 9070, Karakter ID: 8979.
Játszott perceid száma: 227 perc
Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Naponta olyan 3-4óra hosszát.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2026.05.21-én kezdtem.
Milyen frakciókban voltál eddig és meddig jutottál el? Még nem voltam frakcióban.
Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról:
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Mert szeretnék egy összetartó közösség tagjai lenni és szeretnék sokat tanulni.
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? A magyar az állami, az amerikai meg sok párhuzamos szervből áll, a magyar az egységes az amerikai pedig egy helyileg választott.
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Egy mérgesebb de ha megnyílik valaki előtt akkor nagyon rendes, szabálybetartató.
IV. TANÚSÍTVÁNYA jelentkezésem benyújtásával kijelentem és igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok kizárólag a saját szellemi munkám eredményei, valamint a legjobb tudásom szerint teljesek, valósak és pontosak.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy bármilyen valótlan, félrevezető vagy hiányos információ elegendő indokot szolgáltathat a jelentkezési folyamatból történő kizárásra.
Kelt: 03/06/2026
Teljes név
David Bonds
Teljes név
David Bonds