[Deputy Sheriff Trainee]: Brett Jaydon

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Droxen

Újonc
Március 29, 2026
1
0
Karakter
Brett Jaydon
sherifflogo2.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)

1. Jelentkező teljes neve: Brett Jaydon

2. Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos Hospital, 2000.07.22

3. Állampolgárság: Amerikai

4. Elérhetősége(i):

5. Telefonszám: Válasz

6. E-mail: [email protected]

7. Bejelentett lakcíme: Los Santos Motel 1/a

8. Előző munkahelye(i)?: Ebben a városban még nem volt

9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: -

II. Kiegészítő kérdések:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!

1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha van, akkor részletezze: -

2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha van, akkor részletezze: -

3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: -

4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha van, akkor részletezze:

5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ X ] Nem

↳ Ha igen --, akkor részletezze: -

III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)

1. Hogyan szólíthatunk?: Marci

2. Mennyi idős vagy?: 18

3. Játszott percek a szerveren: 150

4. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Nem rég kezdtem el

5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Még nem voltam

Mi volt a távozásod indoka(i)?: -

6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Igen, hisz 5+ éve MTA-zok.

7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Sokkal több joga van egy Amerikai rendőrnek, előbb nyúlhat fegyverhez, előbb végezhet el testi kényszerből adódó intézkedést, szervezzetebbek. A kiképzések formája is teljesen más és eltérő. Amerikában nagyobb a mérlegelés egyes szituácioknál (pl. igazoltatás) ez Magyarországon sokkal korlátozotabb. Az Amerikai rendőröknek sokkal jobb felszerelés biztosított, több alosztályal rendelkeznek. Sokkal agresszívabb fellépés jellemzi az Amerikai rendőröket.

8. Csatolj egy képet a következőkről:

↳ Adminjailekről:

↳ Kitiltásokról:

↳Névváltásokról:

9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Pozítivumok: Jó a kommunikációs készségem, jó szókincsel rendelkezem és jó a problémamegoldó készségem is. Negatív: Néha túl szókimondó vagyok, egyes szituációkban szeretem hangoztatni a véleményem, és elég erős-nyers fogalmazásom van.

10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Marci a nevem, 18 éves vagyok. Rendészeti szakon tanulok IRL is, idén fogok érettségizni. Hobbim a foci meccsekre járás, sportolni pedig K1ezek de nem verseny szinten már. 5 éve RP-zek, rengeteg nagy szervert megjártam már és nagyon rutinos játékosnak gondolom magam. Segítőkész, jófej személyiségem van szeretek csapatban dolgozni, együtt játszani másokkal. Gyorsan megértetem magam az emberekkel, mindig próbálok kedves lenni mindenki felé és mindenkihez jóindulattal hozzáállni.

Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!​
Kelt: 29/03/2026

Brett Jaydon​

sherifflogo.png

Mr. Jaydon.
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau megkapta levelét!
Jelentkezését hamarosan felülvizsgáljuk, és értesíteni fogjuk a jelentkezése állapotáról.
Az elbírálás a 24–48 órán belül megtörténik.
Szíves türelmét kérjük.

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Lieutenant II, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Kedvelés
Reactions: Kyle és Droxen
sherifflogo.png

Mr. Jaydon.
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Training Bureau felülvizsgálta.
Jelentkezését alapos vizsgálatnak vetettük alá.
Ennek eredményében a jelentkezését hosszadalmas átgondolás után, valamint a múltját elégségesnek tekintjük így a jelentkezése elfogadásra került.

Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében keressen fel egy Training Bureaut az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Bármilyen kérdés, hozzászólás esetén kérelmét továbbítsa a fentemlített személyek felé!
Sok sikert kívánunk.

Egyéb megjegyzés: (( Megnézzük mit tudsz! ))

ethan.blackburn_-_al__r_s.png

Lieutenant II, Ethan Blackburn
Training Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff Department

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Kyle és Droxen
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.