SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"
I. In Character:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
1. Jelentkező teljes neve: Bobby Smerha2. Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1985.12.303. Állampolgárság: US4. Elérhetősége(i):5. Telefonszám: 1-131-6456. E-mail: [email protected]7. Bejelentett lakcíme: Los Santos Motel8. Előző munkahelye(i)?: Busz sofőr9. Mi volt az indok amiért ott hagyta őket?: Kevés fizetés, unalmas munkaII. Kiegészítő kérdések:
(Itt leginkább a karakteredre vagyunk kíváncsiak!)
Válaszait X-el jelölje be, amennyiben igen akkor azt a megfelelő módon részletezze is!
1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: Válasz
2. Rendelkezik-e bármilyen testi, vagy szellemi fogyatékossággal?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: Válasz
3. Tartóztatták, vagy vádolták-e már meg valaha bármiféle bűncselekmény miatt?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha volt ilyen, akkor részletezze: Válasz
4. Valaha vonták már be jogosítványát bármiféle bűncselekmény elkövetése miatt?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha van, akkor részletezze: Válasz
5. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?: [ - ] Igen | [ x ] Nem↳ Ha igen --, akkor részletezze: Válasz
III. Out Of Character:
(Itt leginkább rád vagyunk kíváncsiak, hogy megismerjünk téged!)
1. Hogyan szólíthatunk?: Szmerha2. Mennyi idős vagy?: 183. Játszott percek a szerveren: 1664. Mióta játszol a WestMTA szerverén?: Ma óta5. Milyen frakciókban voltál a WestMTA szerverén?: Még semmilyenMi volt a távozásod indoka(i)?: -
6. Rendelkezel-e amerikai rendvédelmi tapasztalattal?: Igen7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendőrség között?: Amerikában sokkal komolyabban veszik a dolgokat8. Csatolj egy képet a következőkről: ↳ Adminjailekről:
↳ Kitiltásokról:
↳Névváltásokról:
9. Sorolj fel magadról 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságot: Poz: Gyorsan tanulok, gyorsan barátkozom, gyorsan alkalmazkodok mindenhez // Neg: Szó kimondó vagyok, teljes mértékben megszoktam mondani a véleményemet bárkiről vagy bármiről 10. Rövid lényegre törő bemutatkozás, hogy kicsit jobban megismerjünk: Szmerha Bálintnak hívnak, 18 éves vagyok. Gépésztechnikusnak tanulok azon belül CAD-CAM.-et. Nagyon érdekel a 2-3D világ ezért is választottam ezt a szakmát. Lassan 5 éve hogy MTA-zok. Nagyon nagyon sok szerveren megfordultam már és mindegyiken csak legál frakcióban voltam úgy hogy tapasztalatom az van bőven szerintem.
Az aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési formanyomtatványom a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, avagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, a frakció szabályzatát átolvastam, és elfogadom!
Kelt: NAP/HÓNAP/ÉV
Teljes név
Teljes név